Αστυνομικό Δελτίο

02 Μαρτίου 2018 07:46

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη 16χρονη που φέρεται να βίαζε ο πατέρας της

Διάβασέ μου το...

Ως θύμα και της “μπλε φάλαινας” φέρεται η ανήλικη. Σύμφωνα με αστυνομικούς, εξετάζεται εάν ο πατέρας την εξέδιδε στους φίλους του έναντι αμοιβής.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη 16χρονη που φέρεται να βίαζε ο πατέρας της
-

Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία ότι πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά, μαζί με τρεις ακόμη άνδρες, την ανήλικη κόρη του σε χωριό της Κατερίνης. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία, της 16χρονης σήμερα κοπέλας, η οποία υποστήριξε ότι το μαρτύριο της ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 6 ετών.

Τον Ιανουάριο άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Η 16χρονη κοπέλα εμφανίστηκε τότε στην αστυνομική διεύθυνση Κατερίνης και κατήγγειλε τον ίδιο της τον πατέρα για βιασμό. Οι περιγραφές της αφήνουν άφωνα ακόμη και έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ. Η αρχή, όπως έλεγε, έγινε το 2008 όταν ήταν έξι ετών. Μέχρι το 2014 οι τέσσερις άντρες, ο πατέρας και οι τρεις φίλοι του, όπως ισχυρίστηκε η νεαρή μαθήτρια, την ανάγκαζαν να υποκύπτει στα αδιανόητα πάθη τους. Στους αστυνομικούς η 16χρονη φέρεται να είπε πως τόσα χρόνια κρατούσε το στόμα της κλειστό λόγω απειλών που δεχόταν για τη ζωή της. Όταν «έσπασε» όμως τη σιωπή της ακολούθησε έρευνα και κατόπιν εντάλματος οι άντρες συνελήφθησαν.

Αυτό που εξετάζεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι αν ο πατέρας την εξέδιδε στους φίλους του έναντι αμοιβής, αλλά και εάν είχαν πέσει θύματα βιασμού και άλλες τρεις ή τέσσερις φίλες της. Με τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, βιασμού, ασέλγειας και σωματεμπορίας οι τέσσερις άντρες οδηγήθηκαν ενώπιον ανακριτή, ζήτησαν όμως και πήραν προθεσμία για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Εν τω μεταξύ, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη φέρεται να ήταν το πρώτο θύμα της «Μπλε Φάλαινας» στην Ελλάδα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι η κόρη της δεχόταν μηνύματα από έναν άγνωστο που της έλεγε να χαρακώσει το σώμα της και να πάρει χάπια, πρακτικές που παραπέμπουν στο παιχνίδι της «Μπλε Φάλαινας».

VIDEO