Κοινωνία

15 Σεπτεμβρίου 2019 16:47

Συγκλονίζει ο πατέρας στα Γλυκά Νερά: Το ροτβάιλερ δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας

Διάβασέ μου το...

Σοκαρισμένη και καταρρακωμένη είναι η οικογένεια του μόλις δύο μηνών μωρού το οποίο έχασε τη ζωή του από επίθεση του σκύλου τους.

Συγκλονίζει ο πατέρας στα Γλυκά Νερά: Το ροτβάιλερ δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας
-

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του βρέφους που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε από το ροτβάιλερ της οικογένειας, την περασμένη Πέμπτη.

Ο πατέρας του μωρού εμφανίστηκε άκρως σοκαρισμένος, δηλώνοντας στο OPEN:

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας».

Όπως είναι επόμενο, η μητέρα του μωρού βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ήταν εκείνη που ήταν μαζί του τη μοιραία στιγμή, καθώς και εκείνη που το μετέφερε, νεκρό, στο Παίδων Πεντέλης.

«Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας», ανέφερε ο πατέρας, που εξήγησε πως η σύζυγός του γέννησε το κοριτσάκι βάζοντας σε κίνδυνο τη δική της ζωή. Ήταν εκείνη, άλλωστε, που μετά από τρία αγόρια ήθελε μία κόρη, στην οποία έδωσε το όνομα Βαρβάρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ