Κοινωνία

26 Σεπτεμβρίου 2019 12:02 Τελευταία ενημέρωση : 26 Σεπτεμβρίου 2019 20:57

Εξάρχεια: Επιχείρηση ανάπλασης στην πλατεία (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Καθημερινές οι επιχειρήσεις της Δίωξης Ναρκωτικών. Έπιασαν δουλειά τα συνεργεία του Δήμου.

Εξάρχεια: Επιχείρηση ανάπλασης στην πλατεία (εικόνες)
-

Αστυνομική επιχείρηση κατά των ναρκωτικών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην πλατεία Εξαρχείων τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε..

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν πέντε άτομα, εκ των οποίων τα δύο συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά 8,3 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Από το πρωί, σήμερα, βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες από διάφορες υπηρεσίες του δήμου (καθαριότητας, πρασίνου κ.ά) στην ομώνυμη πλατεία. Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι προβαίνουν σε φυτεύσεις και συντήρηση του υπάρχοντος πρασίνου, αντικαθιστούν λάμπες στις κολώνες, επισκευάζουν ηλεκτρολογικές βλάβες και αντικαθιστούν τα σπασμένα και φθαρμένα πλακάκια στο διάζωμα της πλατείας. Επίσης, βάφουν τα παγκάκια και τους στύλους. Ακόμη, η πλατεία πλύθηκε με νερό και ειδικό υγρό σε όλη την έκτασή της και αφαιρέθηκαν κάποια μεγάλα αντικείμενα που υπήρχαν εδώ και καιρό εγκαταλειμμένα εκεί. Τέλος, καθαρίστηκε και συντηρήθηκε το άγαλμα που υπάρχει στο σημείο.

Σε ανακοίνωση του δήμου υπογραμμίζονται όσα επανειλημμένα έχει δηλώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ότι αυτές οι παρεμβάσεις, τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στις γειτονιές της, για καθαριότητα, εμπλουτισμό του πρασίνου, περισσότερο φωτισμό και ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας που βελτιώνουν την καθημερινότητα των Αθηναίων θα συνεχισθούν και έχουν πλέον «μόνιμο χαρακτήρα».

Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ