Κοινωνία

22 Απριλίου 2020 16:46 Τελευταία ενημέρωση : 22 Απριλίου 2020 22:12

Συγκλονίζει η σύζυγος του 35χρονου: Δεν μπορώ να πιστέψω πως “έφυγε” τόσο ξαφνικά

Διάβασέ μου το...

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η πεθερά του περιέγραψε το πώς από τη μία ημέρα στην άλλη επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Συγκλονίζει η σύζυγος του 35χρονου: Δεν μπορώ να πιστέψω πως “έφυγε” τόσο ξαφνικά
-

Σε στενό οικογενειακό κύκλο και κάτω από αυστηρά μέτρα προφύλαξης, λόγω της πανδημίας, έγινε η κηδεία του 35χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό.

Μόνο τα πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα συνόδευσαν τον άτυχο Μουσταφά στην τελευταία του κατοικία, στον Έβρο, μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας. Ένα βασανιστικό “γιατί” ήταν στα χείλη όλων, μιας και ο 35χρονος άνδρας δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Η σύζυγός του συγκλονίζει με τα λόγια της για τον χαμό του συζύγου της: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» λέει στο protothema.gr

35χρονος - κορονοϊός

Η πεθερά του 35χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” περιέγραψε το πώς από τη μία ημέρα στην άλλη η υγεία του άτυχου νέου επιδεινώθηκε.

«Μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας, έχοντας κορεσμό 95 και την επόμενη ημέρα η διάγνωση έδειξε βαριά πνευμονία, ενώ το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό» δήλωσε.

«Μέσα σε μία ημέρα το οξυγόνο του έπεσε στο 88 και έτσι μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» πρόσθεσε η ίδια και τόνισε ότι το τρίτο τεστ ήταν που έδειξε ότι ο γαμπρός της ήταν θετικός στον COVID-19.

Η σύζυγος του 35χρονου βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, υπό την επήρεια ηρεμιστικών, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η οποία φροντίζει το μόλις 18 μηνών κοριτσάκι του ζευγαριού.

Εξέφρασε επίσης τον προβληματισμό της για την υγεία της ίδιας, της κόρης της αλλά και της εγγονής της, καθώς όπως είπε, ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους για να υποβληθούν και οι τρεις τους σε τεστ. «Το σπίτι μου έχει κλείσει. Ακόμα δεν μας έχουν πάρει να κάνουμε το τεστ» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Απολύμανση στη γειτονιά όπου έμενε ο άτυχος 35χρονος, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορονοϊό, ξεκίνησε ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών της Θεσσαλονίκης. Από νωρίς το πρωί συνεργεία του δήμου, παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, βρέθηκαν στο σημείο και απολύμαναν τον δρόμο, τους κάδους και τα πεζοδρόμια.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ