Κοινωνία

22 Ιουνίου 2022 08:41 Τελευταία ενημέρωση : 22 Ιουνίου 2022 20:25

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η μαραθώνια κατάθεση της στο Ανθρωποκτονιών

Διάβασέ μου το...

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων και σύμφωνα με πληροφορίες υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Η μαραθώνια κατάθεση της στο Ανθρωποκτονιών
-

Για πάνω από εννέα ώρες κατέθετε, χθες, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η Δήμητρα. Έφυγε από το κτήριο λίγο μετά τις 22:30 από την πίσω πόρτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάρτυρας δέχθηκε "βροχή" ερωτήσεων από αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, με επίκεντρο το τι ακριβώς συνέβη την ημέρα του θανάτου της Ιριδας, αφού -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- η Δήμητρα Πισπιρίγκου που βρισκόταν στο σπίτι της αδερφής της, ήταν η πρώτη που είδε νεκρό το βρέφος στην κούνια του.

Σύμφωνα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, κατά την κατάθεση της η Δήμητρα Πισπιρίγκου έπεσε σε πολλές αντιφάσεις. Ωστόσο, κρίθηκε ότι δεν συνέτρεχαν λόγοι κράτησης της κι αφέθηκε ελεύθερη.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα των ιατροδικαστών Nίκου Καρακούκη - Νίκου Καλόγρηα απέδωσε τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας σε εγκληματική ενέργεια με ασφυκτικό θάνατο.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών πρόκειται να λάβει συμπληρωματικές καταθέσεις και αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες να διαβιβάσει τη δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Μαίνονται οι μάχες

“The 2Night Show” – Θωμαή Απέργη: Πάθαινα 4 κρίσεις επιληψίας την ημέρα

Κολομβία: Ο Μπάιντεν συνεχάρη τον πρώτο αριστερό Πρόεδρο στην Ιστορία της χώρας