Σέρρες

13 Αυγούστου 2021 15:05 Τελευταία ενημέρωση : 13 Αυγούστου 2021 23:01

Δολοφονία 20χρονου στις Σέρρες: Στη φυλακή ο 21χρονος - Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ομόφωνα προφυλακιστέος κρίθηκε ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του. Το χρονικό του εγκλήματος.

Δολοφονία 20χρονου στις Σέρρες: Στη φυλακή ο 21χρονος - Το ξέσπασμα του πατέρα του θύματος (βίντεο)
-

Ομόφωνα κρίθηκε προφυλακιστέος ο 21χρονος που σκότωσε τον φίλο του στην τοπική κοινότητα Άνω Καμήλας Σερρών. Ο δράστης οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα, ενώ η απόφαση για την προφυλάκισή του στηρίχθηκε στις ιδιαίτερα σκληρές πράξεις τους, αλλά και στο ότι θεωρήθηκε επικίνδυνος για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του 20χρονου θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον φερόμενο ως δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε. «Το παιδί μου ρε» ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 21χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Το χρονικό 

Ο κατηγορούμενος τα ξημερώματα της Τρίτης, επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 20χρονο νεαρό φίλο του επειδή του πήρε την κοπέλα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο δράστης επισκεπτόταν το χωριό της Άνω Καμήλας τακτικά μέσα στο μήνα, καθώς εκεί μένει ο παππούς του από την πλευρά της μητέρας του και έτσι γνωρίστηκε με τα παιδιά του χωριού.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε τον δράστη στο σημείο που κρυβόταν και τον συνέλαβε, μεταφέροντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών. Να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος του 20χρονου έχει ανεβάσει στα social media φωτογραφίες και βίντεο με το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον άτυχο νεαρό.

Πηγή: infonews24.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Ζάκυνθος: Ακυρώνεται η παράταση του μίνι lockdown

Ανασχηματισμός: σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση

Φωτιές - Σταϊκούρας: Πότε θα δοθούν οι πρώτες αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO