Γενικά

21 Φεβρουαρίου 2014 13:38

Το πιο λεπτό προφυλακτικό στον κόσμο

Text to Speech

Κατασκευάστηκε στο Χονγκ Κονγκ και μπήκε ήδη στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Κινέζοι κατέρριψαν το ρεκόρ Γκίνες για το πιο λεπτό προφυλακτικό στον κόσμο, αφού παρουσίασαν μία νέα σειρά με πάχος 0,036 χιλιοστά. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχαν Ιάπωνες με 0,038 χιλιοστά.

Η εταιρεία Guangzhou Daming United Rubber Products παρουσίασε το σούπερ-λεπτό προφυλακτικό, το οποίο υποστηρίζει πως είναι απόλυτα ασφαλές.

«Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα» διαβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας Βίκτορ Τσαν. «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως το προϊόν μας είναι εξαιρετικά ασφαλές και έχει περάσει τους εργαστηριακούς ελέγχους», πρόσθεσε.

Ένα κουτάκι με 12 προφυλακτικά αυτής της σειράς κοστίζει περίπου 12 ευρώ στο Χονγκ Κονγκ. Ορισμένοι κάτοικοι το είδαν με καχυποψία. «Δε θα χρησιμοποιήσω το πιο λεπτό προφυλακτικό στον κόσμο. Δε νομίζω ότι είναι καλό», λέει μία 33χρονη.

Ο Βίκτορ Τσαν εμφανίζεται πάντως σίγουρος πως οι έρευνες της εταιρείας του για την κατασκευή ενός ακόμη λεπτότερου προφυλακτικού θα συνεχιστούν. «Όσο υπάρχει ζήτηση για λεπτότερα προφυλακτικά, θα συνεχίζουμε τις προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση», λέει  προσθέτοντας: «Μπορεί κάποια μέρα να έχουμε 0,02 χιλιοστά και 0,01 χιλιοστά, ποιος ξέρει;», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO