Γενικά

20 Νοεμβρίου 2014 13:15

Άκρως ακατάλληλη έκδοση δημοφιλούς ηλεκτρονικού παιχνιδιού με σεξ και βία

Text to Speech

Προκαλούν οι δημιουργοί της τελευταίας έκδοσης του Grand Theft Auto με την  τοποθέτηση στο παιχνίδι μιας ιερόδουλης, την οποία μπορεί να σκοτώσει ο παίκτης.

Έχασαν κάθε μέτρο οι δημιουργοί της νέας έκδοσης του ηλεκτρονικού παιχνιδιού- που σπάει ταμεία - Grand Theft Auto. Στην τελευταία έκδοση του παιχνιδιού, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν σεξ σε πρώτο πρόσωπο με μια ιερόδουλη, η οποία κάνει την πράξη πολύ ρεαλιστική βογκώντας και μιλώντας πρόστυχα.

Το γεγονός που προκάλεσε σάλο όμως, είναι ότι μετά ο χειριστής έχει την δυνατότητα να την ξυλοφορτώσει ή ακόμα και να την σκοτώσει για να πάρει τα λεφτά του πίσω. Ιερόδουλες μπορούσε να συναντήσει κανείς και στις προηγούμενες εκδόσεις αλλά δεν ήταν ορατές οι ερωτικές επαφές των ηλεκτρονικών ηρώων. Τώρα πια αυτή η δυνατότητα παρέχεται για όσους παίζουν το παιχνίδι στα νεότερα μοντέλα του Playstation 4 και στις κονσόλες XBox One.

Η εταιρεία Rockstar στην οποία ανήκει το παιχνίδι, προσπάθησε να δικαιολογήσει τις προκλητικές της επιλογές λέγοντας,«Ένα από τα πράγματα που μπορούσαμε να κάνουμε ώστε οι παίχτες να νιώθουν διαφορετικά εμπειρίες που είχαν στο παρελθόν ήταν η εκδοχή του πρώτου προσώπου. Η δυνατότητα αυτή δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο του Λος Σάντο ευθέως μέσα από τα μάτια του χαρακτήρα τους αποκαλύπτοντας με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο τις μεγαλοπρεπείς λεπτομέρειες του κόσμου αυτού».

VIDEO