Θεσσαλονίκη

29 Ιανουαρίου 2020 20:00 Τελευταία ενημέρωση : 29 Ιανουαρίου 2020 21:22

Μυστήριο με καταγγελία για ξυλοδαρμό δασκάλου σε σχολείο

Διάβασέ μου το...

Ο υποδιευθυντής του σχολείου βρέθηκε τραυματισμένος μέσα στο σχολείο. Τι ανέφερε στις Αρχές. Τι δείχνει η έρευνα των αστυνομικών.

Μυστήριο με καταγγελία για ξυλοδαρμό δασκάλου σε σχολείο
-

Καταγγελία για επίθεση και ληστεία σε βάρος του υποδιευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Χορτιάτη ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ίδιος ο υποδιευθυντής, στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, και ενώ βρισκόταν εντός του σχολείου, δύο άτομα του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν, αφαιρώντας του 1.000 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο. 

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην αστυνομία, τον υποδιευθυντή βρήκε σήμερα τραυματισμένο στις 7.00 το πρωί γυναίκα-εργαζόμενη στο σχολείο, η οποία ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές. 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άνδρα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σκιά στην υπόθεση αποτελεί το γεγονός ότι η καταγγελία αφορά επίθεση και ληστεία στις 21.00 το βράδυ, ωστόσο ο εκπαιδευτικός βρέθηκε τραυματισμένος τα πρωί της επόμενης ημέρας.

Πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το επικατέστερο σενάριο που εξετάζεται ειναι να μην υπήρξε ληστεία, αλλά το περιστατικό να σκηνοθετήθηκε, προφανώς για να "καλυφθεί" η απώλεια κάποιου χρηματικού ποσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO