Θεσσαλονίκη

26 Ιουλίου 2021 08:46 Τελευταία ενημέρωση : 26 Ιουλίου 2021 21:01

Μητέρα 15χρονου θύματος ξυλοδαρμού: Τον χτυπούσαν ανελέητα και δεν επενέβη κανένας

Διάβασέ μου το...

Συγκλονίζει η μητέρα του 15χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην πλατεία του Ευόσμου, από συμμορία, όπως καταγγέλλει. Η επικήρυξη και η έκκληση.

Μητέρα 15χρονου θύματος ξυλοδαρμού: Τον χτυπούσαν ανελέητα και δεν επενέβη κανένας
-

 «Δεν πίστευα ότι θα συμβεί στο δικό μου παιδί, να μη συμβεί σε άλλο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» η μητέρα του παιδιού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην πλατεία Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη.

Περιγράφοντας το περιστατικό, είπε πως, το παιδί είχε πάει βόλτα και όταν «πολύ πριν τις 9» και καθόταν στην πλατεία Ευόσμου, όταν μία παρέα επτά παιδιών του είπαν ότι θέλουν να του μιλήσουν, επειδή «τους έβγαζε φωτογραφίες».

«Είναι συμμορία που έδρασε και μετά τον ξυλοδαρμό του παιδιού μου, έψαξαν το κινητό του, το άλλο παιδί το χαστούκισαν κι έπεσαν τα γυαλιά του», είπε η γυναίκα και συνέχισε λέγοντας πως «εντελώς ξαφνικά ήρθαν κι άλλα παιδιά, το κλώτσησαν ανελέητα στο κεφάλι, το χτύπησαν στο κεφάλι και στο πρόσωπο».

Το παιδί υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αιματώματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

 Το συγκλονιστικό είναι ότι, όπως λέει η μητέρα του, «δεν επενέβη κανείς. Μόνο μια κοπέλα τους φώναξε και του έδωσε λίγο νερό.  Ένας άλλος κύριος πλησίασε, αλλά είχαν τόσο μένος που δεν σταμάτησαν».

 «Όποιος γνωρίζει κάτι να μη φοβηθεί, να επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Αστυνομία», απηύθυνε έκκληση η γυναίκα, που δίνει αμοιβή για την εύρεση των δραστών.

Τέλος, έκανε έκκληση για περισσότερος φωτισμό και περισσότερη αστυνόμευση», για να «μη φοβάται το παιδί μου να βγει».

Ειδήσεις σήμερα:

Αγία Παρασκευή: Η Προστάτιδα των ματιών που γιορτάζει σήμερα

Ολυμπιακοί Αγώνες - Σάκκαρη: πέρασε άνετα στις “16”

Φωτιά στο Ναύπλιο: βελτιωμένη εικόνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO