Θεσσαλονίκη

12 Φεβρουαρίου 2023 15:43

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε κοκαΐνη... σε ειδική τρύπα στο τιμόνι του αυτοκινήτου του

Διάβασέ μου το...

Τι άλλο εντόπισαν στο αυτοκίνητο του οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε κοκαΐνη... σε ειδική τρύπα στο τιμόνι του αυτοκινήτου του
-

(εικόνα αρχείου)

Στη σύλληψη άντρα, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 36χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε κρυμμένο, σε ειδική κρύπτη κάτω από το τιμόνι, τσαντάκι με 34 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 38,64 γραμμαρίων. Σύμφωνα με την αστυνομία, κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία ο συλληφθείς χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του, καθώς και 140 ευρώ, προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 36χρονου στην περιοχή της Ανάληψης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν γυναικείες τσάντες, αρώματα και συσκευές κινητών τηλεφώνων, η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς και χρηματικό ποσό 750 ευρώ από τη διακίνηση των παράνομων ουσιών. Σε βάρος του 36χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Περιπολούντες δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πλαίσιο έλεγχων που διενεργούν για τον εντοπισμό παραβατικών ατόμων, προέβησαν στη σύλληψη άντρα που ενέχεται σε περίπτωση εμπορίας ναρκωτικών.

Πρόκειται για 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες στην περιοχή της Ευκαρπίας και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, εντός του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο 36χρονος, εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο, σε ειδική κρύπτη κάτω από το τιμόνι, ένα τσαντάκι με (34) δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (38,64) γραμμαρίων. Επιπλέον κατασχέθηκαν (3) κινητά τηλέφωνα τα οποία ο προαναφερόμενος χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του καθώς και (140) ευρώ ως προερχόμενα από την εμπορία ναρκωτικών.

Επιπροσθέτως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 36χρονου στην περιοχή της Ανάληψης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν γυναικείες τσάντες, αρώματα και συσκευές κινητών τηλεφώνων η προέλευση των οποίων ερευνάται, καθώς και χρηματικό ποσό των (750) ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση των παράνομων ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 149 ώρες στα συντρίμμια

Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ - ΕΕΣ: Στην Τουρκία η πρώτη μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια (εικόνες)

Βόλος: Θρήνος για την19χρονη που πέθανε στο νοσοκομείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO