Τρίκαλα

15 Ιουλίου 2020 11:58 Τελευταία ενημέρωση : 15 Ιουλίου 2020 22:01

Ανατροπή στα Τρίκαλα: Ανήλικη η νεκρή του Προφήτη Ηλία

Διάβασέ μου το...

Σοκ σε όλη την Θεσσαλία. Το μοιραίο τηλεφώνημα και η απόρριψη από την οικογένεια του ενδεχόμενου της αυτοχειρίας.

Ανατροπή στα Τρίκαλα: Ανήλικη η νεκρή του Προφήτη Ηλία
-

Νέα δεδομένα προκύπτουν για την υπόθεση που από το πρωί συγκλονίζει τα Τρίκαλα και όλο πανελλήνιο.

Η σορός γυναίκας που βρέθηκε νεκρή από δημοτικό υπάλληλο, έξω από τον Προφήτη Ηλία, στον ομώνυμο λόφο, ανήκει σε 16χρονη κάτοικο της πόλης.

Το θύμα έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο και το σώμα και αρχικά θεωρήθηκε, λόγω σωματότυπου ότι επρόκειτο για 30χρονη γυναίκα.

Τρίκαλα - νεκρή ανήλικη

Διαπιστώθηκε, όμως, ότι πρόκειται για 16χρονη, αλβανικής καταγωγής, η οποία διέμενε με την οικογένειά της στο κέντρο των Τρικάλων.

Τρίκαλα - νεκρή ανήλικη

Συγγενείς και φίλοι της δίνουν καταθέσεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ενώ αναμένεται και κλιμάκιο του Εγκληματολογικού από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα μεταφερθεί η σορός για νεκροψία- νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. 

Από τις Αρχές εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Τρίκαλα - νεκρή ανήλικη

Πηγή: trikalavoice.gr, trikalola.gr

Απορρίπτει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας η οικογένεια

Η οικογένεια δεν μπορεί να αποδεχτεί το σενάριο της αυτοκτονίας. Το απόγευμα, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρό το κορίτσι, πήγε ο πατέρας του. Τον "γονάτισαν" οι εικόνες που αντίκρυσε. Έπεσε στο έδαφος εκεί ακριβώς όπου ξεψύχησε το παιδι του. Έλεγε πως είναι αδύνατον να σκαρφαλώσει στη σκαλωσιά που υπάρχει στο πίσω μέρος της εκκλησίας  και να περπατησε, ισορροπώντας στο πλάτωμα γύρω από τη σκέπη για να πέσει μόνη της μπροστά στην είσοδο του ναού.

Η αδελφή της υποστηρίζει πως η 16χεονη έφυγε από το σπίτι στις δύο τα ξημερώματα για να συναντηθεί με έναν 26χρονο αστυνομικό που είχε γνωρίσει, της τηλεφώνησε κλαίγοντας δύο ώρες αργότερα κι έκτοτε χάθηκε κάθε επαφή. 

Αυτό που ζητά η οικογένεια είναι να λάμψει η αλήθεια και είναι διατεθειμένη να ορίσει και δικό της πραγματογνώμονα προκειμένου να παραστεί στην ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει την Πέμπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO