Καιρός

20 Οκτωβρίου 2019 07:04

Καιρός: Ζεστή θα είναι και η Κυριακή

Διάβασέ μου το...

Παραμένει σε υψηλά επίπεδα ο υδράργυρος, ενώ οι άνεμοι δε θα πνέουν ισχυροί. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Καιρός: Ζεστή θα είναι και η Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός την Κυριακή. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες οπότε και αναμένονται τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. . Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες οπότε και αναμένονται τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. . Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες οπότε και αναμένονται τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. . Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες οπότε και αναμένονται τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.  Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες οπότε και αναμένονται τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά πιθανώς να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ