Γενικά

15 Απριλίου 2015 17:41

Ελεύθερη κατάδυση στην βαθύτερη υποβρύχια τρύπα του κόσμου

Text to Speech

Αυτό το απίστευτο βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης πηδά στη δεύτερη μεγαλύτερη υποβρύχια τρύπα του κόσμου!

 

Ο Guillame Nery ξέρει πολύ καλά τη θάλασσα και τα μυστικά της, αφού είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην ελεύθερη κατάδυση. Ωστόσο, η ελεύθερη κατάδυση σε μια τρύπα 200 μέτρων είναι γι αυτόν πρόκληση.

Η δεύτερη μεγαλύτερη υποβρύχια τρύπα του κόσμου βρίσκεται στις Μπαχάμες και αποτέλεσε το στοίχημα τόσο για τον Guillame Nery, όσο και για τον συνάδελφό του, Julie Gautier, ο οποίος κινηματογράφησε το άλμα του φίλου του.

Το βίντεο κόβει την ανάσα καθώς ο Guillame Nery χάνεται στο σκοτάδι της τρύπας. Όσες φορές κι αν το δει κανείς ανατριχιάζει. Τι κι αν γυρίστηκε το 2010; Το βίντεο αυτό θα συνεχίσει να προκαλεί το θαυμασμό του κόσμου όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ωστόσο, ο «άθλος» του Guillame Nery βγήκε ξανά στην… επιφάνεια, καθώς ο ίδιος, πέντε χρόνια μετά, αποκαλύπτει ότι ποτέ δεν άγγιξε τον πάτο της εν λόγω τρύπας, απλά μόνταρε το βίντεο με τέτοιον τρόπο, ώστε να φαίνεται ότι ο ίδιος έφθασε στα 200 μέτρα βάθος με μια ανάσα!

VIDEO