Γενικά

13 Σεπτεμβρίου 2018 17:11

Ιταλία: Έκλεισε ο πρώτος οίκος ανοχής με… κούκλες (εικόνες)

Text to Speech

Υπήρχε λίστα αναμονής, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, καθώς το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο. Ποια ήταν η αιτία για το “λουκέτο”.

Ιταλία: Έκλεισε ο πρώτος οίκος ανοχής με… κούκλες (εικόνες)

Εννιά μέρες μετά την έναρξη της λειτουργίας του πρώτου οίκου ανοχής με… κούκλες από σιλικόνη, οι ιταλικές Αρχές έβαλαν λουκέτο στην επιχείρηση.

Ο ασυνήθιστος οίκος ανοχής βρίσκεται στο Τορίνο και υποσχόταν αξέχαστες ερωτικές εμπειρίες στους πελάτες του, οι οποίοι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ κούκλες (επτά γυναικείες και μία ανδρική).

Το χρηματικό αντίτιμο ήταν 80 ευρώ το ημίωρο.

Δεν άργησε να διαπιστωθεί ότι η λειτουργία του οίκου ανοχής παραβίαζε διατάξεις της ιταλικής νομοθεσίας περί μίσθωσης καταλυμάτων, και κυρίως υγειονομικούς κανόνες.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης διαβεβαίωναν πάντως, πως κάθε κούκλα (αξίας 2.000 ευρώ έκαστη) καθαριζόταν προσεκτικά έπειτα από κάθε χρήση.

ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ - ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ

Λίστα αναμονής για κρατήσεις

Αν και η ακριβής τοποθεσία του οίκου ανοχής είχε κρατηθεί μυστική, οι ιδιοκτήτες υποστηρίζουν ότι το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο που είχε δημιουργηθεί λίστα αναμονής για τις κρατήσεις.

ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ - ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ

Οι πελάτες είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε επτά διαφορετικές γυναικείες κούκλες και μία αντρική, με ρυθμιζόμενο μήκος μορίου από 12 έως 25 εκατοστά, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη ή της πελάτισσας.

ΙΤΑΛΙΑ - ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞ - ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ

Επίσης μπορούσαν να επιλέξουν το ντύσιμο της κούκλας, καθώς και τη στάση στην οποία επιθυμούσαν να τη βρουν στο δωμάτιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO