Παράξενα

08 Οκτωβρίου 2019 18:28

Σκότωσε κατά λάθος τον γαμπρό του, που κρύφτηκε για να του κάνει έκπληξη! (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τραγική κατάληξη είχε η διάθεση του 37χρονου άντρα να κάνει έκπληξη στον πεθερό του. Τι αναφέρουν οι αρχές για το περιστατικό.

Σκότωσε κατά λάθος τον γαμπρό του, που κρύφτηκε για να του κάνει έκπληξη! (εικόνες)
-

Τραγική κατάληξη είχε η έκπληξη που ήθελε να κάνει ένας 37χρονος άντρας στον πεθερό του.

Συγκεκριμένα, ο Christopher Bergan, αφού έφτασε το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο της Φλόριντα, αποφάσισε να πάει κατευθείαν στο σπίτι του πεθερού του.

Ο  Richard Dennis, 61 ετών, άκουσε να του χτυπάνε το κουδούνι του σπιτιού μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα και άνοιξε την πόρτα, ανάβοντας παράλληλα το φως της βεράντας, πριν ο γαμπρός του προλάβει να κρυφτεί πίσω από ένα θάμνο όπως είχε πρόθεση, για να κάνει έκπληξη στον πεθερό του.

Ο 61χρονος θορυβημένος από το χτύπημα εκείνη την ώρα, κρατούσε το όπλο του και βλέποντας μια σκιά να τρέχει να κρυφτεί πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο άντρα.

Οι Αρχές ανέφεραν πως το ίδιο βράδυ ένας άλλος από τους συγγενείς του Dennis είχε έρθει στο σπίτι του και χτύπησε στην μπροστινή πόρτα με παρόμοιο τρόπο.

Ο Ντένις δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για το περιστατικό, ανακοίνωσε ο σερίφης της περιφέρειας Santa Rosa Bob Johnson σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Ο Bergan ήταν παντρεμένος με την κόρη του Dennis,  είχαν ένα γιο και ζούσαν  στη Νορβηγία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ