Παράξενα

09 Οκτωβρίου 2019 23:40

Ρασπούτιν: Ο σατανικός καλόγερος με το... βιονικό πέος (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Το όνομα Ρασπούτιν βρίσκεται επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της αναφοράς του στην υπόθεση Novartis. Ποιος ήταν όμως ο Ρασπούτιν με το τεράστιο μόριο της Τσάρικης Ρωσίας.

Ρασπούτιν: Ο σατανικός καλόγερος με το... βιονικό πέος (εικόνες)
-

Το όνομα Ρασπούτιν έχει έρθει στο επίκεντρο της ελληνικής επικαιρότητας λόγω της αναφοράς του στην υπόθεση Novartis, με τελευταία την χθεσινή τοποθέτηση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην Βουλή για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής στο πρόσωπο του.

Επιχειρώντας να αντικρούσει τα όσα έχει καταγγείλει σε βάρος του η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς Ελένη Ράικου, ο κ. Παπαγγελόπουλος την χαρακτήρισε «ανιστόρητη» κάνοντας αναφορές στον Ρασπούτιν, τα... φυσικά του προσόντα και το αχαλίνωτο σεξ.

Ποιος ήταν ο Ρασπούτιν με το "διαβόητο μόριο"

Ο Γκριγκόρι Γιεφίμοβιτς Ρασπούτιν, ωστόσο ήταν ένα ιστορικό πρόσωπο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ρωσική ιστορία κατά την ταραχώδη περίοδο της πτώσης του Τσάρου Νικολάου. Ο Ρασπούτιν λοιπόν συνδέθηκε με την ρωσική τσαρική οικογένεια ασκώντας μία ιδιαίτερη γοητεία σε όλα σχεδόν τα μέλη του βασιλικού οίκου, ενώ την ίδια ώρα το όνομά του αποκτούσε μυθικές διαστάσεις στους κύκλους της Μόσχας.

Ο λόγος; Το αχαλίνωτο πάθος του για σεξ και η αιρετική του άποψη (που την εφάρμοζε συχνά) πως μέσω της συνεχόμενης σεξουαλικής επαφής ο άνθρωπος μπορεί να πλησιάσει τη θέωση.

Ο… σατανικός καλόγερος είχε διαφύγει ουκ ολίγες φορές το θάνατο καθώς παρά την γοητεία του, είχε αποκτήσει φανατικούς εχθρούς οι οποίοι έβλεπαν έναν άνθρωπο από τις στέπες της Ρωσίας να επηρεάζει κυβερνητικές αποφάσεις μέσω της επιρροής του στην Τσαρίνα.

Γκριγκόρι Ρασπούτιν

Στις 30 Δεκεμβρίου 1916, όμως, ο Ρασπούτιν δεν κατάφερε να γλυτώσει και δολοφονήθηκε μετά από συνωμοσία. Το πτώμα του να ανακαλύπτεται σε παγωμένο ποτάμι της νήσου Πετρόφσκι.

Θύτης του φέρεται να υπήρξε ο σύζυγος της ανιψιάς του Τσάρου και κίνητρο της δολοφονίας πολιτικοί λόγοι που είχαν να κάνουν με τα πλήγματα που δεχόταν εκείνο τον καιρό η μοναρχία, τα οποία επιδείνωναν τα απανωτά σκάνδαλα του σκοτεινού Ρασπούτιν.

Φημολογείται ότι η δολοφονία θα γινόταν με τη χρήση δηλητηρίου, το οποίο και έλαβε ο καλόγερος εν αγνοία του, καταφέρνοντας να επιζήσει, πράγμα που ώθησε το θύτη του να του φυτέψει μία σφαίρα στο σώμα για να τον αποτελειώσει.

Έκτοτε, μαζί με τη φήμη αγίου που τον ακολουθούσε και συνεχίζει να τον ακολουθεί διασώζεται σε φορμόλη και το φερόμενο ως δικό του γεννητικό όργανο – μήκους 30 εκατοστών «σε ηρεμία» και παχύ όσο ο καρπός ενός άντρα – το οποίο εκτίθεται ανά τον κόσμο…

Ρασπούτιν - πέος -  έκθεμα

Ρασπούτιν - πέος -  έκθεμα

Γκριγκόρι Ρασπούτιν

Γκριγκόρι Ρασπούτιν