Παράξενα

17 Οκτωβρίου 2019 12:05

Φοιτήτρια πήρε άριστα δίνοντας… λευκή κόλλα! (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Πως αντέδρασε ο καθηγητής, μετά το σημείωμα που βρήκε, μαζί με το γραπτό. Πως σχετίζεται το μάθημα με την «παράξενη» εργασία.

Φοιτήτρια πήρε άριστα δίνοντας… λευκή κόλλα! (εικόνες)
-

Άριστα κατάφερε να πάρει μία φοιτήτρια στην Ιαπωνία η οποία έδωσε λευκή κόλλα στον καθηγητή της!

Η Έιμι Χάγκα σπουδάζει ιστορία των Νίντζα και όταν της ανέθεσαν να γράψει μία έκθεση, το έκανε. Ωστόσο, χρησιμοποίησε… αόρατο μελάνι, εμπνευσμένη από μία τεχνική των Νίντζα, γνωστή ως «aburidashi». Η 19χρονη δημιούργησε το μελάνι αυτό από σόγια.

«Είναι κάτι που έμαθα, ενώ διάβαζα ένα βιβλίο όταν ήμουν μικρότερη. Απλά ήλπιζα πως δεν θα το σκεφτεί κανείς άλλος» δήλωσε η Χάγκα στο BBC. Ενώ συμπλήρωσε ότι, όταν ο καθηγητής είπε πως θα βαθμολογήσει υψηλά τη δημιουργικότητα, αποφάσισε να «ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους».

Αφού η Έιμι έγραψε την έκθεσή της σχετικά με μία επίσκεψη στο Μουσείο των Νίντζα στο Ιγκάριου, για να μη διακινδυνέψει να μηδενιστεί το γραπτό της, άφησε ένα σημείωμα στον καθηγητή της, λέγοντάς του να «ζεστάνει το χαρτί».

Από την πλευρά του, ο εκπαιδευτικός δηλώνει ενθουσιασμένος, καθώς αρχικά, σύμφωνα με τον ίδιο, φοβόταν ότι δεν θα είχε καταφέρει να χρησιμοποιήσει σωστά την τεχνική «aburidashi».

«Δεν έχασα χρόνο και έδωσα καλό βαθμό. Βέβαια, δεν το διάβασα ως το τέλος, επειδή σκέφτηκα το ενδεχόμενο να το ανακαλύψουν τα μέσα και να χρειαστεί να βγάλουν μερικές φωτογραφίες. Έτσι, δεν ζέστανα ολόκληρη την κόλλα χαρτί» ανέφερε ο ίδιος.

Έιμι Χάγκα - φοιτήτρια - aburidashi - αόρατο μελάνι

Έιμι Χάγκα - φοιτήτρια - aburidashi - αόρατο μελάνι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ