Παράξενα

05 Νοεμβρίου 2019 18:19

Καλόγριες πήγαν σε φιλανθρωπική αποστολή στην Αφρική και γύρισαν έγκυοι!

Διάβασέ μου το...

Αιφνιδιασμένο το Βατικανό, αναγκάστηκε να παραδεχτεί το σκάνδαλο που αποκάλυψε εφημερίδα.

Καλόγριες πήγαν σε φιλανθρωπική αποστολή στην Αφρική και γύρισαν έγκυοι!
-

Ακόμη ένα «ροζ σκάνδαλο» συνταράσει την Καθολική Εκκλησία, μόνο που η υφή του είναι λίγο διαφορετική από αυτά που γίνονται κατά καιρούς γνωστά.

Δυο καλόγριες, εκ των οποίων μάλιστα η μια είναι ηγουμένη, είναι τα κεντρικά πρόσωπα του σκανδάλου. Αμφότερες είναι Αφρικανές και υπηρετούν σε μοναστήρια της Σικελίας και στάλθηκαν στην πατρίδα τους στο πλαίσιο μιας φιλανθρωπικής αποστολής.

Αυτά όμως δεν είναι πλέον τα μόνα κοινά που τις συνδέουν. Τόσο η ηγουμένη, η ηλικία της οποίας δεν έχει γίνει γνωστή, όσο και η 34χρονη καλόγρια, ανακάλυψαν όταν επέστρεψαν στην Ιταλία, ότι είναι έγκυοι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun».

Μια πηγή προσκείμενη στην εκκλησία της Ρώμης δήλωσε, «Έχουμε σοκαριστεί από αυτή την είδηση. Φαίνεται ότι και οι δύο γυναίκες είχαν κάποια μορφή σεξουαλικής επαφής όσο βρίσκονταν στην πατρίδα τους».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, και οι δύο καλόγριες παραβίασαν αυστηρούς κανόνες αγνότητας, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η ευημερία των παιδιών τους. Το πιο πιθανό είναι ότι θα εγκαταλείψουν τα θεία και θα επιστρέψουν στην εγκόσμια ζωή.