Παράξενα

27 Νοεμβρίου 2022 18:29

Κόλπος του Μεξικού: ναυαγός σώθηκε μετά από πολύωρη μάχη με τα κύματα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο άνδρας πάλευε με τα κύματα για περισσότερο από μισή ημέρα.

Κόλπος του Μεξικού: ναυαγός σώθηκε μετά από πολύωρη μάχη με τα κύματα (βίντεο)
-

Την τύχη με το μέρος του και θέληση για ζωή είχε ένας 28χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, που εντοπίστηκε ναυαγός στον Κόλπο του Μεξικού. 

Ο 28χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου, υπό άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στη θάλασσα και διασώθηκε μετά από πάνω από 15 ώρες, όπως ανακοίνωσε η Αμερικανική ακτοφυλακή.

Σύμφωνα πληροφορίες του BBC, ο 28χρονος άνδρας βρισκόταν μαζί με την αδερφή του σε ένα μπαρ του κρουαζιερόπλοιου Carnival Valor, στον Κόλπο του Μεξικό, όταν έφυγε για να πάει τουαλέτα και δεν επέστρεψε.

Ο καπετάνιος και το πλήρωμα μαζί με διασώστες ερεύνησαν αρχικά το κρουαζιερόπλοιο και μετά ολόκληρη την θαλάσσια περιοχή, μέχρι που τον εντόπισαν να κολυμπά περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές της Λουιζιάνα.

Ο υποπλοίαρχος της αμερικανικής ακτοφυλακής, Seth Gross, δήλωσε ότι ο άνδρας "πιθανότατα ήταν στο νερό για περισσότερες από 15 ώρες" και χαρακτήρισε τη διάσωσή του ως "ένα από τα θαύματα της ημέρας των Ευχαριστιών".

Άγωνστο παραμένει ακόμη το πως βρέθηκε στο νερό ο 28χρονος άνδρας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Ειδήσεις σήμερα:

Μακελειό σε δύο σχολεία στη Βραζιλία: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση ενόπλου

“Κιβωτός του Κόσμου” - Γουλιδάκης: Η επαφή με τον Οργανισμό, η δωρεά και οι λαχνοί (βίντεο)

Φονική κακοκαιρία στην Ιταλία (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ