Χαλκιδική

12 Δεκεμβρίου 2019 09:28

Δραματική διάσωση εναερίτη που καταπλακώθηκε μετά από κατολίσθηση (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Έπεσε η κολόνα την ώρα που βρισκόταν επάνω ο εναερίτης. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική. Το περιστατικό περιέγραψε στον ΑΝΤ1 ο αντιδήμαρχος Δ. Κασσάνδρας.

Δραματική διάσωση εναερίτη που καταπλακώθηκε μετά από κατολίσθηση (βίντεο)
-

Ώρες αγωνίας έζησε ένας εναερίτης της ΔΕΗ, ο οποίος καταπλακώθηκε χθες στο Πευκοχώρι, εν ώρα εργασίας, λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο εργάτης βρισκόταν πάνω στην κολόνα ηλεκτροφωτισμού, σημειώθηκε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα να πέσει η κολόνα, παρασύροντας τον εργαζόμενο, που καταπλακώθηκε από χώμα και εγκλωβίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν Πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Κασσάνδρας, οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον εργάτη, μετά από επιχείρηση που κράτησε πάνω από μία ώρα και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Για το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο αντιδήμαρχος Δ. Κασσάνδρας Β. Στακινός, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας και περιέγραψε την δραματική διάσωση του εναερίτη.

Επίσης, αισίως ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα η επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός οδηγού, ο οποίος είχε παρασυρθεί με το όχημά του από ορμητικά νερά που είχαν κατακλύσει το οδόστρωμα στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Εννέα πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο που είχε υπερχειλίσει ο χείμαρρος και μετέφεραν τον 66χρονο άνδρα σε ασφαλές σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO