Χανιά

13 Νοεμβρίου 2019 09:43 Τελευταία ενημέρωση : 13 Νοεμβρίου 2019 16:22

Προβλήματα από τη “Βικτώρια” στην Κρήτη: Υποχώρησε το γεφύρι του Κερίτη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Πλημμυρισμένοι δρόμοι, κατολισθήσεις και δυσκολία στην προσβασιμότητα κάποιων χωριών από την κακοκαιρία.

Προβλήματα από τη “Βικτώρια” στην Κρήτη: Υποχώρησε το γεφύρι του Κερίτη (εικόνες)
-

Μικρής έκτασης προβλήματα έχει προκαλέσει μέχρι αυτή την ώρα η κακοκαιρία που πλήττει και την περιοχή των Χανίων με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες βροχοπτώσεις.

Στην περιοχή «Αλικιανός» του δήμου Πλατανιά υποχώρησε μέρος της πρόχειρης διάβασης που είχε στηθεί στον Κερίτη από τους κατοίκους και η οποία συνδέει το χωριό με την ενδοχώρα, ενώ από τον δήμο συνιστάται η προσοχή των οδηγών που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο προς τα χωριά Πατελάρι και Κουφός, λόγω κατολισθήσεων που υπάρχουν σε σημεία του δικτύου.

Στην περιοχή βρίσκονται συνεργεία της Περιφέρειας, για τη διάνοιξη της διάβασης, ώστε να περνά το νερό και να μην προκληθούν πλημμύρες, ενώ περιπολικό ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Πλημμύρες - Χανιά

Πλημμύρες - Χανιά

Οι κάτοικοι εξυπηρετούνται μέσω στρατιωτικής γέφυρας, που έχει στηθεί.

Κακοκαιρία - Χανιά

Κακοκαιρία - Χανιά

Προβλήματα λόγω κατολισθήσεων έχουν αναφερθεί ακόμα, στις περιοχές Πλοκαμιανά και Σφηνάρι του δήμου Κισσάμου με τα συνεργεία του δήμου να καθαρίζουν τους δρόμους, ώστε να διευκολύνεται η διέλευση των οχημάτων.

Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία του Δήμου, ώστε να διευκολύνονται οι περαστικοί από το σημείο, ενώ συνίσταται προσοχή και για την περιοχή Εννιά Χωριά, λόγω των κατολισθήσεων και των φερτών υλικών που έχουν καλύψει τους δρόμους.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Κρήτης δεν έχουν αναφερθεί ζημιές από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει το νησί.

Εικόνες, βίντεο: flashnews.grzarpanews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO