Χανιά

28 Απριλίου 2021 11:24 Τελευταία ενημέρωση : 28 Απριλίου 2021 17:04

Γηροκομείο στα Χανιά: νέα καταγγελία για ύποπτη μεταβίβαση ακινήτου

Διάβασέ μου το...

Γυναίκα από τα Χανιά κατήγγειλε τη μεταβίβαση ακινήτου της θείας της σε τιμή χαμηλότερη από την αξία του!

Γηροκομείο στα Χανιά: νέα καταγγελία για ύποπτη μεταβίβαση ακινήτου
-

Νέες καταγγελίες έρχονται στο "φως" για το γηροκομείο στα Χανιά την ώρα που διοίκηση και προσωπικό του οίκου ευγηρίας επιμένουν να μιλούν για σκευωρία και ανυπόστατες καταγγελίες.

Αυτή τη φορά μία γυναίκα από τα Χανιά καταγγέλλει ύποπτη μεταβίβαση ακινήτου της θείας της, το οποίο φέρεται να πωλήθηκε σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αντικειμενική του αξία. 

Η ίδια υποστηρίζει πως έμαθε ότι το ακίνητο ανήκε σε κάποιους, όταν είδε, περνώντας απ’ έξω, να γίνονται κάποιες εργασίες στο οίκημα. Ο νομικός της σύμβουλος υποστήριξε ότι η μεταβίβαση έγινε από πληρεξούσιο, καθώς η τρόφιμος του ιδρύματος φέρεται να έπασχε από άνοια.

Παράλληλα, η καταγγέλλουσα τονίζει ότι η θεία της είχε στην κατοχή της 30 χρυσές λίρες και κοσμήματα, τα οποία δεν γνωρίζει πού βρίσκονται, καθώς εκείνη δεν έχει παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του γηροκομείου αρνείται κάθε εμπλοκή στην όλη υπόθεση, με τον νομικό της σύμβουλο να έχει δηλώσει ότι θα παρουσιάσει δεκάδες μάρτυρες, ενώ προανήγγειλε μηνύσεις εναντίον εργαζόμενων που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες.

Πηγή: zarpanews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μένιος Φουρθιώτης: στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του

Πάτρα: ανήλικος τραυματίστηκε σοβαρά από βαρελότο

Πάσχα σε βίλες και μονοκατοικίες: αύξηση ρεκόρ στις κρατήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO