Υγεία - Περιβάλλον

26 Μαρτίου 2020 15:28 Τελευταία ενημέρωση : 26 Μαρτίου 2020 22:52

Κορονοϊός: πέθανε και ο γιός του ηλικιωμένου από την Δαμασκηνιά

Διάβασέ μου το...

Ακόμη δύο στενοί συγγενείς του άνδρα που είχε πεθάνει προ ημερών, νοσηλεύονται με κορονοϊό. Αυξήθηκε κι άλλο σήμερα η λίστα των νεκρών απο την επιδημία στην Ελλάδα.

Κορονοϊός: πέθανε και ο γιός του ηλικιωμένου από την Δαμασκηνιά
-

(εικόνα αρχείου)

Την τελευταία του πνοή, "χτυπημένος" απο τον κορονοϊό, άφησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο γιός του ηλικιωμένου απο την Δαμασκηνιά Κοζάνης που πέθανε προ ημερών απο την φορνική επιδημία.

Ο άτυχος 62χρονος, που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στην Θεσσαλονίκη, ήταν παιδί του 90χρονου ιδιοκτήτη του καφενείου του χωριίου, ο οποίος είχε αποβιώσει πριν απο λίγα 24ώρα. 

Σε νοσοκομειο με κορονοϊό εξακολουθούν να νοσηλεύονται η μητέρα του και χήρα του ηλικιωμένου, καθώς και η χήρα, πλέον, του 62χρονου άνδρα.

Θάνατος και στον Ευαγγελισμό

Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι πέθανε και ένας 70χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός' με υποκέιμενο νόσημα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες σε 25 σε όλη την χώρα, καθώς, νωρίτερα ένας ανθυπασπιστής 46 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στο Δ' Σώμα Στρατού και είχε διαγνωστέι με κορονοϊό την περασμένη Παρασκευή, άφησε την τελευταία του πνοή, στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. 

Είναι ο δεύτερος νεκρός με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης, όπου έχει επιβληθεί καραντίνα, για την περιοχή του Εχίνου.