Υγεία - Περιβάλλον

05 Μαΐου 2021 16:27 Τελευταία ενημέρωση : 05 Μαΐου 2021 21:43

Χαλάστρα - Εμβόλιο AstraZeneca: 44χρονη πέθανε μετά τον εμβολιασμό της

Διάβασέ μου το...

Ανησυχία προκάλεσε η είδηση του θανάτου της μητέρας, λιγες ώρες μετά απο τον εμβολιασμό της.

Χαλάστρα - Εμβόλιο AstraZeneca: 44χρονη πέθανε μετά τον εμβολιασμό της
-

Προβληματισμό έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας γυναίκας 44 ετών από την Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης.

Η 44χρονη, πέθανε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca. Η μητέρα δύο ανήλικων παιδιών εμβολιάστηκε την Δευτέρα 3-4-2021 στις 12:40 το μεσημέρι.

Ο σύζυγός της είπε ότι μέχρι το απόγευμα όλα ήταν καλά αλλά το βράδυ η γυναίκα ανέβασε δέκατα και πήρε ένα ντεπόν. Γύρω στις 3:30-4:00 επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Όπως είπε ακόμα η σύζυγός του δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη και θεωρεί βέβαιο ότι ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά στο εμβόλιο της AstraZeneca.

Όπως αναφέρει η Alphafreepress, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα φαίνεται να είχε περάσει ένα μικρό έμφραγμα, αλλά το ακριβή αίτια του θανάτου θα ανακοινωθούν όταν θα γίνει μία πιο λεπτομερής εξέταση παρουσία και ενός ιατροδικαστή της οικογενείας.

Πάντως, κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορονοϊού και των εμβολιασμών στην Ελλάδα, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου ανέφερε ότι ο θάνατος μιας άτυχης γυναίκας δεν οφείλεται στον εμβολιασμό της. 


Ειδήσεις σήμερα:

Μετακινήσεις – Πελώνη: έρχεται απελευθέρωση των υπερτοπικών

Εμβόλιο Sinovac: Ο ΕΜΑ ξεκίνησε την αξιολόγησή του

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε πατριό για βιασμό της κόρης του


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ