Υγεία - Περιβάλλον

21 Ιουνίου 2021 11:57

Κορονοϊός – Τρεμόπουλος: Βγήκε από το νοσοκομείο με χειροκροτήματα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία Αλληλεγγύη νίκησε τον κορονοϊό. Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Κορονοϊός – Τρεμόπουλος: Βγήκε από το νοσοκομείο με χειροκροτήματα (βίντεο)
-


Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη όταν ο επικεφαλής της παράταξης Οικολογία Αλληλεγγύη Μιχάλης Τρεμόπουλος εξήλθε του νοσοκομείου όπου βρισκόταν επί 2 μήνες και 22 ημέρες καθώς είχε νοσήσει από κορονοϊό. 

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, από τις 82 ημέρες στο νοσοκομείο, έμεινε 64 ημέρες στη ΜΕΘ, τις 32 εξ' αυτών διασωληνωμένος. Πλέον, βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης ώστε να επανέλθει πλήρως ο οργανισμός του. 

Το βίντεο από την στιγμή της εξόδου του από το νοσοκομείο ο Μιχάλης Τρεμόπουλος την ανέβασε στο Facebook, γράφοντας: 

 «Η αναχώρηση για το Κέντρο Αποκατάστασης από τη ΜΕΘ-ΜΑΦ (Α’ και Β’) του νοσοκομείου “Παπανικολάου” μετά από 2 μήνες, τις 22 μέρες διασωληνωμένος.Νικήσαμε τον φονικό covid-2019 και ευχαριστώ όλους/ες γι΄αυτό.Με 3 πνευμονίες, νεφρική ανεπάρκεια, πνευμοθωρακικά κ.α, ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε σε όλες τις θεραπείες. Πραγματικά πήγα κι ήρθα (το 45% δεν επιβιώνει).«Hasta la victoria siempre», δεν τα παρατάω ποτέ!’, είπα στους φίλους και συγγενείς, που με στήριξαν έμπρακτα, ιδιαίτερα τη σύζυγο και τους δύο γιούς μου.Και έτσι θα συνεχίσω…».

Ειδήσεις σήμερα:

Φλόριντα - Gay Pride: Όχημα παρέσυρε και σκότωσε άνδρα (εικόνες)

Φορολογικές δηλώσεις - Ανείσπρακτα ενοίκια: Πώς θα δηλωθούν φέτος

Euro 2020 - 3η αγωνιστική: “αυλαία” σε 2ο και 3ο όμιλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ