Υγεία - Περιβάλλον

05 Ιουλίου 2021 18:51 Τελευταία ενημέρωση : 05 Ιουλίου 2021 23:07

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού: Το νέο σποτ Μητσοτάκη

Διάβασέ μου το...

Το νέο μήνυμα του Πρωθυπουργού για τους εμβολιασμούς.

Εμβόλιο κατά του κορονοϊού: Το νέο σποτ Μητσοτάκη
-

«Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε την υγεία μας. Το ραντεβού για το εμβόλιο είναι ραντεβού ζωής. Κλείστε το δικό σας εδώ: emvolio.go.gr», αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter αναφορικά με το νέο σποτ για τον εμβολιασμό.

Στο tweet του παραθέτει και το βίντεο με το σχετικό σποτάκι.

«Η διαφορά ανάμεσα στο να χαρούμε ή να χαλάσουμε αυτό το καλοκαίρι είναι ένα εμβόλιο. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να χτίσουμε την ανοσία που χρειαζόμαστε. Και η ανοσία όλων μας ξεκινάει από την προσωπική ανοσία του καθενός από εμάς», επισημαίνεται στο νέο μήνυμα προώθησης του εμβολιασμού, παραπέμποντας στο emvolio.gov.gr για τον προγραμματισμό των ραντεβού.

"Έφτασαν τα 5 εκατομμύρια οι εμβολιασμένοι με τουλάχιστον μια δόση"

"Σήμερα οι συμπολίτες μας που έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον 1 δόση έφτασαν τα 5 εκατομμύρια! Από αυτούς, τα 4 εκατομμύρια είναι πλήρως εμβολιασμένοι" σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε νέα ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, την οποία συνόδευσε από σχετικό βίντεο.

Ο πρωθυπουργός προέτρεψε εκ νέου τους πολίτες να εμβολιαστούν και σημείωσε:

"Κάθε μέρα, χιλιάδες Έλληνες γίνονται μέρος της μεγάλης εθνικής προσπάθειας για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας. Κλείσε κι εσύ το ραντεβού σου. https://emvolio.gov.gr/"

Ειδήσεις σήμερα:

Αυστρία: Πύθωνας βγήκε από την λεκάνη και δάγκωσε άνδρα

Μενίδι: φωτιά από κεραυνούς

Κορονοϊός - Μητσοτάκης: περισσότεροι έλεγχοι σε χώρους διασκέδασης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ