Υγεία - Περιβάλλον

24 Σεπτεμβρίου 2021 11:21 Τελευταία ενημέρωση : 24 Σεπτεμβρίου 2021 21:26

Δράμα: αρνητής κορονοϊού πέθανε επειδή δεν πήρε αντιβίωση

Διάβασέ μου το...

Η Δράμα έχει τεθεί από σήμερα σε καθεστώς mini lockdown. Η περιγραφή του αντιπεριφερειάρχη για την κατάσταση με τους αρνητές στην πόλη.

Δράμα: αρνητής κορονοϊού πέθανε επειδή δεν πήρε αντιβίωση
-

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας με τους αρνητές που νοσούν από κορονοϊό και δε δέχονται είτε να λάβουν αγωγή ή ακόμα και να διασωληνωθούν.

Στην "πρωταθλήτρια” στις εκδηλώσεις αντιεμβολιαστών, Δράμα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, Γιώργο Παπαδόπουλο, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 60χρονου αρνητή, στον οποίο αν και χορηγήθηκε αντιβίωση, εκείνος δεν την έλαβε, με αποτέλεσμα να … χάσει τη ζωή του!

Όπως είπε ο ίδιος στο GRTIMES , αναφερόμενος στα ποσοστά εμβολιασμού, ο κ. Παπαδόπουλος σημειώνει πως "είναι ιδιαίτερα χαμηλά, διότι δυστυχώς υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος να επιστρέψουμε σε μια κανονική ζωή. Μόλις παραβρέθηκα σε κηδεία ενός 60χρονου αρνητή, ο οποίος ενώ νόσησε και του χορήγησαν αντιβίωση, εκείνος δεν την πήρε!".

400 θάνατοι από κορoνοϊό, στη Δράμα

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για… πρωταθλητισμό στη Δράμα όσον αφορά τις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών.

"Γνωρίζετε επίσης ότι η Δράμα είναι πρωταθλήτρια στις εκδηλώσεις των αντιεμβολιαστών. Και είναι περίεργο να αρνούνται κάποιοι τον κορονοϊό μέχρι σήμερα, διότι η περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, μετρά πάνω από 400 θανάτους"!.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα στις 6 το πρωί οι Περιφερειακές Ενότητες Δράμας, Καστοριάς και Ξάνθης, μπαίνουν σε καθεστώς μίνι – lockdown.

Πηγή: grtimes.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λέκκας για το μπαράζ σεισμών στη Θήβα: είναι ένα ιδιαίτερο φαινόμενο (βίντεο)

Γυναικοκτονία στην Ρόδο - Θείος δράστη: δεν φταίει μόνο ο δολοφόνος, δεν ήταν “τέρας”… (βίντεο)

Καιρός: παγετός και θερμοκρασίες υπό το μηδέν στην βόρεια Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ