Υγεία - Περιβάλλον

08 Νοεμβρίου 2021 14:27 Τελευταία ενημέρωση : 08 Νοεμβρίου 2021 22:10

Κορονοϊός: Το “Γεννηματάς” διαψεύδει την Παγώνη για τα ράντζα

Διάβασέ μου το...

Τα στοιχεία των εισαγωγών στις εφημερίες έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο «Γεννηματάς» διαψεύδοντας την Ματίνα Παγώνη.

Κορονοϊός: Το “Γεννηματάς” διαψεύδει την Παγώνη για τα ράντζα
-

Σε διάψευση της δήλωσης που έκανε το πρωί η Ματίνα Παγώνη προχώρησε η διοίκηση του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είχε δηλώσει ότι, κατά τη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου, χρειάστηκε να δανειστούν ράντζα από το νοσοκομείο «Σωτηρία». Αντιθέτως, το «Γεννηματάς» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ότι, η χθεσινή εφημερία είχε μειωμένα σε σχέση με την περασμένη εφημερία περιστατικά εισαγωγής λόγω κορονοϊού.

Η ανακοίνωση του «Γεννηματάς»

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών  παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid  εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε  καμία ενίσχυση σε υλικό  (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη  Μονάδα Υγείας».



Ειδήσεις σήμερα:

Τάσος Ξιαρχό: Συναντήθηκε με τη Μέρι - Η κοινή φωτογραφία και το μήνυμα

Κορονοϊός - Πάτρα: Μάνα και κόρη στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας στο ψιλικατζίδικο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ