Ζώδια

16 Ιουλίου 2019 09:06 Τελευταία ενημέρωση : 16 Ιουλίου 2019 10:11

Ζώδια: οι προβλέψεις για σήμερα

Διάβασέ μου το...

Αφροδίτη και Κρόνος συμμετέχουν με την πιο κλειστή όψη, από αντίθεση, στη σημερινή έκλειψη.

Ζώδια: οι προβλέψεις για σήμερα
-

Κριός: Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε πολύ σημαντικό σημείο στο ωροσκόπιο σας η σημερινή μέρα όπως και οι επόμενες επιφυλάσσουν ψυχολογική πίεση, αφού κάτι δεν πάει καλά. Είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι οι συνθήκες είναι δύσκολες και πιέζεστε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και πρέπει να ασχοληθείτε με θέματα που δεν έχετε καμία διάθεση. Αποφύγετε τις αγορές γενικότερα και κυρίως αυτές που αφορούν το σπίτι.

Ταύρος: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει ειδήσεις που δεν είναι καθόλου ευχάριστες και ξυπνούν μέσα σας με αλυσιδωτές αντιδράσεις μια σειρά από αρνητικές σκέψεις που μπορεί να σας δυσκολέψουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες και να επηρεάσουν τις επαφές σας. Είναι πιθανό βέβαια κι εσείς οι ίδιοι να γίνεται δυσάρεστοι, αφού θα πείτε λόγια σκληρά που θα πληγώσουν τους ανθρώπους γύρω σας. Αποφύγετε αγορές που σχετίζονται με συσκευές, κάθε είδους, και μέσα μεταφοράς. 

Δίδυμοι: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο έρχεται να αυξήσει την οικονομική πίεση την ώρα που φαινόταν ότι πηγαίνατε να πάρετε μια ανάσα. Και μπορείτε να την πάρετε δηλαδή, αλλά θα πρέπει να λαχανιάσετε... Και οι συναισθηματικές σχέσεις όμως κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού θα πρέπει να δώσετε το κάτι παραπάνω για να δουλέψει η κατάσταση. Αποφύγετε επενδύσεις και ακριβές αγορές.

Καρκίνος: Η αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο απ' τον Αιγόκερω σας βάζει δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να χαρείτε τις στιγμές, δε σας αφήνει να δείτε όσα έχετε πετύχει το προηγούμενο διάστημα, να τα αναγνωρίσετε και να απολαύσετε τους κόπους σας. Αντίθετα πέφτετε στη λούμπα να εστιάζετε στη δύσκολη πλευρά των πραγμάτων. Οι ερωτικές σχέσεις είναι δύσκολες και πώς να μην είναι δηλαδή, αφού δεν τα πάτε καλά με το ίδιο σας τον εαυτό "και αυτό βγαίνει και προς τα έξω"...

Λέων: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο βάζει δύσκολα κυρίως σε όσους διατηρούν "παράνομες" σχέσεις, αφού είναι πιθανό να γίνουν τα... αποκαλυπτήρια και να μετρήσετε θύματα. Μια αντιπαράθεση στη δουλειά κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Από την άλλη κάποιο θέμα υγείας, δικό σας ή αγαπημένου σας προσώπου, έρχεται να βάλει το δικό του βάρος στην καθημερινότητα σας αυτές τις μέρες, είτε ψυχολογικά, είτε ως οικονομικό έξοδο.

Παρθένος: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο φέρνει εμπόδια στα ερωτικά θέματα στα οποία συχνά θα εμπλέκεται και κάποιο άτομο του φιλικού σας περίγυρου είτε ως αιτία του κακού, είτε ως αφορμή. Από την άλλη κατά κάποιο τρόπο βάζει όρια στους στόχους σας, τους οποίους πιθανά να πρέπει να κάνετε πιο ρεαλιστικούς ή η επίτευξη τους αποδεικνύεται λιγότερο συναρπαστική απ' όσο προσδοκούσατε. Δεν ευνοούνται οι κοινωνικές συναναστροφές γενικότερα.

Ζυγός: Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στα παρορμητικά να σας αφορά άμεσα τα προβλήματα εστιάζονται στον άξονα καριέρας- οικογένειας. Οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες δεν επαληθεύονται και η βελτίωση ή η ελπίδα ότι οι συνθήκες της καθημερινότητας θα βελτιωθούν αποδεικνύονται πρόσκαιρες. Από την άλλη αποφύγετε αισθητικές επεμβάσεις ή να μπείτε σε έξοδα για υπηρεσίες αισθητικής αφού τα αποτελέσματα δε θα σας ευχαριστήσουν καθόλου. 

Σκορπιός: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο συνδέει τον τομέα των ταξιδιών και των μετακινήσεων με δυσάρεστα γεγονότα, τα οποία είτε συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε γίνονται η αιτία για κάποιο ταξίδι. Για να μην τραγικοποιπούμε τα πράγματα, θα μπορούσε απλά να σημαίνει και ότι ο προορισμός δεν ανταποκρίνεται τελικά στις προσδοκίες σας. Αν περιμένετε εξελίξεις σε νομικές υποθέσεις αυτές τις μέρες, το αποτέλεσμα δε θα σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα.

Τοξότης: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι μια δύσκολη υπόθεση για την ερωτική σας ζωή. Ίσα που προλάβατε να βουτήξετε το δάχτυλο στο μέλι και τελικά το γλείφει άλλος. Αυτή την παρομοίωση βάλτε την και στη σεξουαλική σας ζωή, όπου προκύπτουν περιορισμοί και δεν μπορείτε να την απολαύσετε, αλλά και στα οικονομικά όπου ενώ τα πράγματα έδειχναν μια τάση σταθεροποίησης προκύπτουν έξοδα ή μπαίνετε σε διαδικασίες διαπραγματεύσεων με άνισους όρους. 

Αιγόκερως: Ο Κρόνος από το ζώδιο σας σε αντίθεση με την Αφροδίτη, στην καλή του έκφραση, έρχεται να επισημοποιήσει μια σχέση με ένα γάμο, να φέρει ένα παιδί ή κάποια άλλη ευχάριστη ευθύνη. Στη δύσκολη πάλι, δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις τα οποία τα πληρώνετε και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αυτές τις μέρες δεν εννοούνται ενδεχόμενες επεμβάσεις αισθητικής, ενώ μπορεί σε μια διαπραγμάτευση να νομίζετε ότι έχετε το πάνω χέρι, όμως η τύχη ίσως είναι με την άλλη πλευρά. 

Υδροχόος: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο γίνεται σε έναν άξονα που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και ανθρώπους που μπορεί να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν ή να σας ζημιώσουν. Καλά θα κάνετε να είστε υποψιασμένοι και να μην πάτε σαν τα πρόβατα στη σφαγή. Αυτές τις μέρες δεν εννοούνται επίσης ιατρικά θέματα όπως οι πλαστικές επεμβάσεις, τα οδοντιατρικά και τα ορθοπεδικά, όπως και το να ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής ή κάποιο είδος γυμναστικής.

Ιχθείς: Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι δύσκολη κι αυτό γιατί ίσως κατά τη διάρκεια της επιρροής της πληγωθείς συναισθηματικά και μάλιστα το πλήγμα θα είναι βαθύ και η διάρκεια της αποκατάστασής του μακρά... Αν αυτή η όψη ευνοεί τα ερωτικά κάποιων είναι όσων βρίσκονται σε σχέση ή αρέσκονται για σχέσεις με διάφορα ηλικίας, ενώ οι υπόλοιποι καλά θα κάνετε να ξανασκεφτείτε το κατά πόσο τραβάτε μια κατάσταση απ' τα μαλλιά, γιατί στο τέλος το μόνο που θα πετύχετε είναι να δημιουργήσετε μια κατάσταση για την οποία στο μέλλον θα μετανιώνετε και δε θα μπορείτε να απεμπλακείτε. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ