Ζώδια

23 Ιουλίου 2019 07:10

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Από σήμερα ο Ήλιος επιστρέφει στο βασίλειο του, στο ζώδιο που κυβερνάει για να κηρύξει και επισήμως τα γενέθλια των αγαπητών Λιονταριών.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης
-

Κριός: Μια απ’ τις βασικές ανάγκες ενός Κριού είναι να τολμάει. Γι’ αυτό πολλές φορές γκρινιάζει ή εστιάζει στις δυσκολίες μιας κατάστασης, προκειμένου όταν θα κάνει την κίνηση αυτή να φαντάζει πιο σπουδαία και πιο…τολμηρή. Τώρα μάλιστα που ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα θα βρείτε και τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσετε όσα ποθεί η καρδιά σας. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα ερωτικά ζητήματα ή σε κάποιο νέο ξεκίνημα που σας εξιτάρει, ενώ θα σας απασχολήσουν και θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας.

Ταύρος: Με τον Ήλιο να περνάει στο Λέοντα η οικογενειακή ζωή το επόμενο διάστημα μόνο ήσυχη δε θα είναι και δεν το λέω για κακό (απαραιτήτως). Εξάλλου, δεν είναι αυστηρά γεγονότα που σχετίζονται με την οικογένεια και τους ανθρώπους της, αλλά και θέματα που αφορούν το χώρο σου ή την ακίνητη περιουσία γενικότερα. Αν σχεδιάζεις λοιπόν μια μετακόμιση ή κάποια ανακαίνιση το επόμενο διάστημα θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να τα καταφέρεις. Τέλος, θα έχεις και τη δυνατότητα να περάσεις πολύ και δημιουργικό χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Δίδυμοι: Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και εσύ ένα τόσο πηγαία επικοινωνιακό πλάσμα δεν μπορεί παρά να απολαμβάνεις το γεγονός ότι ο κόσμος το καλοκαίρι είναι πιο εξωστρεφής και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες πολλές περισσότερες. Και γίνονται ακόμα πιο πολλές τώρα που ο Ήλιος περνάει στο Λέοντα. Και μη βιαστείς να μου πεις ότι κάθε καλοκαίρι ο Ήλιος είναι στο Λέοντα, γιατί φέτος είναι αλλιώς και θα το καταλάβεις όταν θα δεις τον Ουρανό ωσάν τη Βασιλειάδου πάνω απ’ το κεφάλι σου να σε σημαδεύει με τη στάμνα του και το Δία που φέρνει στη ζωή σου κόσμο με σκοπό να την ομορφύνει.

Καρκίνος: Ο Ήλιος άφησε το ζώδιο σας και συνεχίζει το ταξίδι του στο ζωδιακό περνώντας στο Λέοντα για να φέρει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα που κάτω από τις αυγουστιάτικες ακτίνες του…σας καίνε. Και δεν εννοώ ότι δεν έχουν καλή εξέλιξη, αλλά ότι το επόμενο διάστημα θα είναι καλό να ρίξετε το βάρος σας σε θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια σας, είτε την υλική, είτε τη συναισθηματική. Να περιμένετε ανατροπές, αλλά και ευκαιρίες που θα βγάλουν από πάνω σας μεγάλα άγχη.

Λέων: Χρόνια πολλά Λιονταράκια μου!!! Ξεκινάει από σήμερα ο μήνας των γενεθλίων σας, ο οποίος φέτος θα είναι ξεχωριστός, αφού κάποιοι θα τα γιορτάσουν υπό την επιρροή του Ουρανού και θα δουν τη ζωή τους, όχι μόνο μες στο μήνα, αλλά ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά τους να έχει σασπένς, αγωνία, ανατροπές και εκπλήξεις και κάποιοι άλλοι με πιο έντονη την επιρροή του Δία που θα σας δώσει ευκαιρίες και δώρα που θα ομορφύνουν τη ζωή σας. Έρωτες και παιδιά πρώτα-πρώτα στη λίστα του…

Παρθένος: Ο Ήλιος από σήμερα περνάει στο Λιοντάρι και για σένα ξεκινάει μια περίοδος με εξελίξεις και ανατροπές στα εργασιακά, με μπόλικο παρασκήνιο, που όμως σε βάζει στην πρίζα να ξυπνήσεις και να το αντιμετωπίσεις, αλλά και κάποια διαστήματα εσωστρέφειας και αποστασιοποίησης από ανθρώπους και καταστάσεις που σου έχουν ρουφήξει την ενέργεια με το καλαμάκι. Από την άλλη όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για κάποια θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν, το οποία είναι ικανά να σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Ζυγός: Με τον Ήλιο να περνάει στο Λέοντα βλέπεις φως στο τούνελ και μια ελπίδα ότι ακόμα κι όταν τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο και η διάθεση να κουνήσεις ακόμα και το μικρό σου δαχτυλάκι τελειώνει κάπου εκεί δίπλα υπάρχει ένα άλλο μονοπατάκι που αν το εντοπίσεις θα βρεις και την ενέργεια να το ακολουθήσεις και να ζήσεις την εμπειρία που έχει να σου προσφέρει. Το καλοκαίρι τώρα ξεκινάει για σένα και είναι ερωτικό, κοινωνικό και με πολλές εκπλήξεις.

Σκορπιός: Στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου θα βρίσκεται ο Ήλιος τον επόμενο ένα μήνα γεγονός που θα φέρει εξελίξεις σε ζητήματα σχετικά με το γάμο σου ή την καριέρα σου. Υπάρχουν κάποια διαστήματα παγίδες, που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν ξέρω αν μπορείς να τα αποφύγεις, όμως ας είσαι προετοιμασμένος για μεγάλες αλλαγές. Από την άλλη όμως έρχονται και κάτι «ευκαιριάρες» για να αποκατασταθείς όχι μόνο κοινωνικά ή επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά.

Τοξότης: Ο Ήλιος περνάει στον επίσης πύρινο Λέοντα και η ανάγκη για χαρά, έρωτα, ταξίδια και γενικά ανέμελη διάθεση είναι ζωτικής σημασίας. Η αντοχή σου να επιφορτίζεσαι με θέματα άλλων τελειώνει και η ανοχή σου σε κάθε τι μίζερο είναι μηδενική. Κάποια θέματα υγείας ξεπερνιούνται σαν να μην έγιναν ποτέ, ενώ η πίεση και το άγχος που μπορεί να σου δημιούργησαν είτε κάποια οικονομικά ζητήματα, είτε κάποιες ανασφάλειές σου γίνονται τροφή που όσο την καταπίνεις παίρνεις ενέργεια για να τα ξεπεράσεις μια για πάντα. Υπάρχουν μάλιστα κάποια διαστήματα που ευνοείσαι και όσον αφορά τα τυχερά παιχνίδια, αλλά θα τα λέμε…

Αιγόκερως: Ο Ήλιος περνάει στο Λιοντάρι για να σε κάνει λιοντάρι κι εσένα τον ίδιο και μάλιστα έτοιμο να κατασπαράξεις οποιονδήποτε προσπαθήσει να απειλήσει τη συναισθηματική σου ή την οικονομική σου ασφάλεια. Παρόλα αυτά, θα υπάρξουν ζητήματα που θα πέσουν στο τραπέζι και που θα κάνουν αυτό το λιοντάρι να αμφισβητήσει τις δυνάμεις του και τις αντοχές του, αφού θα το φέρουν σε επαφή με την πιο ανασφαλή πλευρά του. Ανάμεσα στα ζητήματα αυτά παίζουν έρωτες, παιδιά και άλλα τέτοια.

Υδροχόος: Ο Ήλιος από σήμερα και για ένα μήνα θα βρίσκεται απέναντι σου για να ρίξει φως σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Έτσι το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου που όσο κι αν σε αγχώνουν αυτή τη στιγμή, θα δεις ότι θα κάνουν τη σχέση σας πιο υγιή. Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε κάνουν να σκεφτείς πιο σοβαρά το μέλλον σου μαζί τους, ενώ υπάρχουν κάποια διαστήματα που κάποιες σχέσεις που μοιάζουν σταθερές κλονίζονται.

Ιχθείς: Με τον Ήλιο από σήμερα να περνάει στο Λέοντα το θετικό είναι ότι βρίσκεις τη δύναμη να ανταποκριθείς και να αντέξεις στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, κυρίως της εργασιακής. Μάλιστα υπάρχουν και κάποια διαστήματα που θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν καρπούς και αναγνώριση, ενώ και κάποιες παραπάνω ευθύνες που μπορεί να αναλάβεις δε φαίνεται να αποτελούν σημαντικό πρόβλημα, το αντίθετο κιόλας. Προσοχή θα χρειαστεί μονάχα σε κάποια θεματάκια υγείας.

Πηγή: Astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ