Ζώδια

17 Αυγούστου 2019 08:10

Ζώδια: τι φέρνει ο ανάδρομος Πλούτωνας

Διάβασέ μου το...

Είναι ο πλανήτης της φθοράς, του θανάτου και της αναγέννησης, ενώ ανάλογα με το ζώδιο που διέρχεται και τις όψεις που σχηματίζει, εμπλουτίζεται...

Ζώδια: τι φέρνει ο ανάδρομος Πλούτωνας
-

Κριός: Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και από τον 10ο οίκο σας, της καριέρας και του δημόσιου βίου σας, θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ευεργετική για το ζώδιο σας στον τομέα της καριέρας, εάν καταφέρετε να δείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, να επαναπροσδιορίσετε στόχους καριέρας και να ρίξετε όλες σας τις δυνάμεις την κατάλληλη χρονική στιγμή στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

Ταύρος: Ο Πλούτωνας στην διέλευση του από τον Αιγόκερω και τον 9ο οίκο σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια), σας πιέζει να αποκτήσετε πίστη στις δυνάμεις και στην ύπαρξη σας, αν και κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι κάτι τέτοιο δεν έχει νόημα. Πρέπει να μάθετε και να αποδεχτείτε, ότι ο πόνος και η ταλαιπωρία εξυπηρετεί ένα ανώτερο σκοπό. Στην ανάδρομη πορεία του αυτή, μπορεί να σας προσφέρει απαντήσεις σε κάποιες από τις σημαντικότερες αναζητήσεις σας αναφορικά με το νόημα της ζωής, παρέχοντας σας γείωση και σταθερότητα.

Δίδυμοι: Η διέλευση του Πλούτωνα στο Αιγόκερω και από τον 8ο οίκο σας (σεξ, πάθη, θάνατος και αναγέννηση) ήδη από το 2008, θα πρέπει να σας έχει προσφέρει μια αρκετά σαφή εικόνα, πως η αλληλεπίδραση του χρήματος και της εξουσίας γεννά τοξικά φαινόμενα, και να έχετε μάθει να αποφεύγετε τέτοιες πρακτικές στην ζωή σας. Στην παρούσα φάση, η ανάδρομη πορεία θα σας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα της ρίζας του κακού, που απειλεί τα οικονομικά σας και την ψυχική σας ισορροπία!

Καρκίνος: Το πέρασμα του Πλούτωνα από τον 7ο οίκο σας, αυτόν του ζευγαριού και των αφοσιωμένων σχέσεων, αποβλέπει να σας αποκαλύψει το τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια της σχέσης σας, όσο αρμονική και αν είναι αυτή. Η ζήλια, η χειραγώγηση και η προδοσία είναι κάποια από τα κρυφά τοξικά χαρακτηριστικά μια σχέσης. Στην παρούσα περίοδο αναζητήστε απαντήσεις μέσα σας, ως προς το τι είναι αυτό που πραγματικά

Λέων: Με τον Πλούτωνα να διέρχεται τον 6ο οίκο σας, της εργασίας και της υγείας, αποστολή σας είναι να ζυγίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που σας εκφράζει καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο, ποια είναι η καριέρα που θα θέλατε να ακολουθήσετε και να προχωρήσετε στα βήματα που πρέπει. Ανάλογη αξιολόγηση πρέπει να γίνει και για την υγεία σας! Τους μήνες που θα ακολουθήσουν θα έχετε τον χρόνο να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις, ώστε να μπορέσετε να δώσετε ολιστικές απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί.

Παρθένος: Η δημιουργικότητα, ο έρωτας και τα παιδιά φωτίζονται από τον 5ο οίκο σας, από τον οποίο ο Πλούτωνας διέρχεται από το 2008, καθώς εισήλθε στον Αιγόκερω. Οτιδήποτε ρηχό και επιφανειακό στους τομείς αυτούς της ζωής σας δεν έχει διάρκεια ζωής με την διέλευση αυτή! Η ανάδρομη πορεία αυτή θα σας επιτρέψει μερικές στιγμές ανάσας και χαλάρωσης από την συνεχή πάλη, ώστε να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας.

Ζυγός: Το πέρασμα του Πλούτωνα από τον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες και σπίτι) είναι αργό και βασανιστικό, καθώς αποτελεί σπουδή στην παιδική σας ηλικία, στην καταγωγή και ιδίως την πατρική φιγούρα στη ζωή σας. Οι αναγνώριση των αποτυχιών, δικών σας ή των γονιών σας, θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε και να προχωρήσετε στη ζωή. Στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου προσπαθήστε να επουλώσετε πληγές που προήλθαν από ένα οικογενειακό δράμα, χωρίς να θυματοποιείτε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και να αποδίδετε ευθύνες σε άλλους. Αποδεχτείτε την γυμνή αλήθεια και προχωρήστε!

Σκορπιός: Το πέρασμα του Πλούτωνα από τον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) από το 2008, ωθεί στην εξομάλυνση των σχέσεων με αδέλφια και συγγενείς μέσα από την βελτίωση των επικοινωνιακών σας μέσων. Με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα θα πρέπει να αξιολογήσετε εκ νέου την επικοινωνιακή σας τακτική. Ίσως υποσυνείδητα κίνητρα δημιουργούν προβλήματα στις σχέση σας, που θα πρέπει να διερευνήσετε.

Τοξότης: Χρήματα, αισθήματα και αγαθά εκπροσωπεί ο 2ος οίκος σας, μέσα από τον οποίο διέρχεται ο Πλούτωνας από το 2008, όντας στον Αιγόκερω. Το πέρασμα έχει σχέση με το χρήμα που αμείβεστε και το πόσο ικανοποιημένοι αισθάνεστε με τον εαυτό σας. Όταν ολοκληρωθεί το πέρασμα, θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για το πώς διαφθείρει αλλά και πως αποτελεί εργαλείο άσκησης εξουσίας! Στους μήνες που ακολουθούν θα διδαχθείτε πως η λατρεία του χρήματος σας απομακρύνει από τις πραγματικές αξίες της ζωής, ώστε να κάνετε τους απαραίτητους ελιγμούς.

Αιγόκερως: Με τον Πλούτωνα να διέρχεται από τον 1ο οίκο σας, από το 2008 που μπήκε στο ζώδιο σας, αυτόν που δείχνει την αίσθηση που έχετε για τον εαυτό σας, την εικόνα που εκλαμβάνουν οι γύρω σας για σας, ακόμη και την ζωτικότητα σας, είναι ένα πέρασμα που απλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε! Κάποιο από σας έχουν βιώσει κατακλυσμιαίες αλλαγές στην ζωή τους, ενώ άλλοι μάχονται να διατηρήσουν τα επίπεδα ενέργειας τους σε ανεκτό βαθμό. Η ανάδρομη αυτή πορεία θα σας δώσει ένα πολύ σημαντικό χρονικό περιθώριο να αξιολογήσετε την εξέλιξη της μεταμόρφωσης σας, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, και να καθορίσετε τα επόμενα βήματα σας.

Υδροχόος: Από τον 12ο οίκο σας διέρχεται ο Πλούτωνας, αυτόν της ψυχικής σας υγείας, των μυστικών, των απόκρυφων και των ονείρων σας! Οι κρυφοί εχθροί αποκαλύπτονται, εθισμοί έρχονται στην επιφάνεια, η αυτοκαταστροφική σας φύση γίνεται ορατή… Ο Πλούτωνας λειτουργεί σ αυτή τη θέση σαν κάτοπτρο, που μας αναγκάζει να δούμε όλα όσα δεν θα θέλαμε να ξέρουμε. Το διάστημα που ακολουθεί θα σας προσφέρει μια πολύ σημαντική περίοδο ανάπαυλας, όχι για να ξαποστάσετε και να ξεχάσετε, αλλά για να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας, πριν ξεκινήσει και πάλι η πορεία της επούλωσης των βαθύτερων πληγών σας που εδράζουν στο υποσυνείδητό σας.

Ιχθείς: Φιλία, ομάδες και κοινωνική ζωή φωτίζονται με το πέρασμα του Πλούτωνα από τον 11ο οίκο σας. Ίσως να βιώσατε τα χρόνια που προηγήθηκαν αρκετές αλλαγές σε σημαντικές φιλικές επαφές και σε ομάδες που συμμετέχετε. Κάποιες φιλίες θα διακοπούν μέχρι να ολοκληρωθεί η διέλευση, κάποιες άλλες θα δυναμώσουν και θα αποκτήσουν βαρύνουσα σημασία στη ζωή σας. Στην παρούσα εξελικτική φάση με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη κίνηση, αξιολογήστε τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν και κατά πόσο μοιράζεστε κοινές αξίες και οράματα, ώστε να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει σε μέλλοντα χρόνο.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ