Ζώδια

13 Σεπτεμβρίου 2019 07:16

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Προφανώς και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων είναι αυτή που τραβάει την προσοχή μας το Παρασκευοσαββατοκύριακο αυτό.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής
-

Κριός: Ό,τι κάνατε, κάνατε όσον αφορά κυρίως στον επαγγελματικό τομέα που το τελευταίο διάστημα σας απορρόφησε αρκετά. Αυτές τις μέρες δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, να πάρετε καμία απόφαση και γενικότερα να δώσετε στα πράγματα μεγαλύτερη σημασία από όσο πρέπει. Ό,τι κι αν συμβαίνει να λέτε ότι «και το μυαλό μου είναι θολό πω πω πω πω!» και να αποφεύγετε οποιονδήποτε προσπαθεί να σας αγχώσει και να σας κάνει να λειτουργήσετε απερίσκεπτα.

Ταύρος: Ο εγωισμός σας στα ντουζένια του αυτές τις μέρες που θα μας βαράει η Πανσέληνος γεγονός που καθιστά δύσκολη την ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σας. Ίσως επιλέγετε να είστε λίγο στον κόσμο σας και παρασύρεστε, σκεπτόμενοι το πως θα μπορούσε να είναι ιδανικά η ζωή σας. Δεν είναι κακό να κάνετε όνειρα, όμως η αδυναμία να εκτιμήσετε αυτά που έχετε στο παρόν μπορεί να σας δημιουργήσει εκνευρισμό και άγχος για να φτιάξετε ένα καλύτερο αύριο. Μόνο που αυτές δεν είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσετε…

Δίδυμοι: Η Πανσέληνος αυτή δημιουργεί σημαντικά διλήμματα σχετικά με οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Ίσως νιώθεις αδύναμος να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των οικείων σου ή ότι η δουλειά σου δεν είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες σου. Το βέβαιο είναι ότι δε λειτουργείς με καθαρό μυαλό, γι' αυτό καλό θα είναι να κρατήσεις αποστάσεις και να μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις που θα εγείρουν μεγαλύτερες αντιδράσεις που δεν είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις αυτή τη στιγμή.

Καρκίνος: Όπως κάθε Πανσέληνος, έτσι και αυτή δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και σε φορτίζει συναισθηματικά πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να παρασυρθείς και να πεις πράγματα τα οποία μάλλον δεν εννοείς και τόσο… Η αντίληψή σου δεν είναι καθαρή και καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και βαρυσήμαντες δηλώσεις. Από την άλλη το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν θέματα εκπαίδευσης,  δικά σου ή των παιδιών σου, αλλά και νομικές υποθέσεις. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μπορείς να βγεις κερδισμένος εάν τις διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Λέων: Ό,τι πρόλαβες να κάνεις με τα οικονομικά σου έκανες κι αν δεν πρόλαβες δεν πειράζει, τώρα καλύτερα να κάτσεις στα αυγά σου. Με τη Σελήνη να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου το ενδεχόμενο να εξαπατηθείς σε οικονομικό επίπεδο ή να κάνεις κάποια λάθος επένδυση είναι κάτι παραπάνω από πιθανό. Εξίσου πιθανή βέβαια είναι και κάποια απιστία σε ερωτικό επίπεδο, αλλά μπορείς να την αποφύγεις εάν καταπολεμήσεις τις ανασφάλειές σου και βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει στην κατεύθυνση του πως θα μπορούσες να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή.

Παρθένος: Τα φαινόμενα απατούν αυτές τις μέρες, γι' αυτό πριν… «τα πάρεις στο κρανίο» φρόντισε να προσπαθείς να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Σε αυτό βέβαια δεν σε βοηθάει ιδιαίτερα η παρουσία του Άρη που εντείνει τον εγωισμό σου και σε κάνει να λειτουργείς σπασμωδικά. Από την άλλη, δε θα ήταν κακό να είσαι καχύποπτος απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους δεν σας συνδέουν δεσμοί εμπιστοσύνης και να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις μαζί τους.

Ζυγός: Η Πανσέληνος σε δυσκολεύει σε επαγγελματικό κυρίως επίπεδο αφού συμβαίνουν πράγματα που δεν σου επιτρέπουν να εστιάσεις και να αποδώσεις όσο θα ήθελες. Επειδή είναι πιθανόν να προκύψουν συγκρούσεις στις οποίες θα βγάλεις πολλά απωθημένα πρόσεξε μην μπλέξεις άσχετα μεταξύ τους πράγματα και χάσεις το δίκιο σου. Από την άλλη η αντίθεση του Άρη με τον Ποσειδώνα στο συγκεκριμένο άξονα θα πρέπει να σε κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικό απέναντι σε προβλήματα υγείας και πιθανές μολύνσεις. 

Σκορπιός: Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα επειδή έχεις κουραστεί να επενδύεις σε λάθος ανθρώπους και ίσως νιώθεις ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να έχεις μπροστά σου τον κατάλληλο. Μετά λύπης μου να σε ενημερώσω ότι κατά πάσα πιθανότητα και πάλι πρόκειται περί… λάθους. Σίγουρα είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα τέτοιο συναισθηματικό φορτίο όμως καλό θα είναι να ενεργοποιήσεις και το λογικό σου κομμάτι, γιατί σου δημιουργείς αυταπάτες.

ΤοξότηςΜε την Πανσέληνο στον 4ο ηλιακό σου οίκο καλά θα κάνεις να εστιάσεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να αφήσεις κατά μέρους τα οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν διότι είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη και σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς. Ο Άρης από εκεί ψηλά σου δημιουργεί αφενός αγωνία για ζητήματα τα οποία μπορεί να μην είναι απολύτως του ελέγχου σου και αφετέρου εντάσεις με ανθρώπους που έχουν απαιτήσεις από εσένα τις οποίες μπορείς να τις κοντρολάρεις καλύτερα.

Αιγόκερως: Η Πανσέληνος αυτή θολώνει το τοπίο και δημιουργεί εμπόδια στις καθημερινές σου επαφές, αλλά και σε επαγγελματικές συμφωνίες, τις όποιες καλό θα είναι να αποφύγεις. Τα αδέρφια σου, κάποιος γείτονας ή κάποιος συγγενής ενδεχομένως να ζητήσουν τη βοήθειά σου, αλλά και σ’ αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα να κρατήσεις αποστάσεις γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις μεταξύ σας. Τέλος, προσοχή χρειάζεται στην οδήγηση και στη χρήση μηχανημάτων.

Υδροχόος: Υπό την επιρροή αυτής της Πανσελήνου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στη διαχείριση των οικονομικών σου, αφού μπορεί να σκορπίσεις τα λεφτά σου απερίσκεπτα στην προσπάθειά σου να αντιμετωπίσεις τις όποιες ανασφάλειες έχεις. Όπως ξέρεις καλύτερα είναι μάταιο να προσπαθείς να κερδίσεις κάποιον κάνοντας επίδειξη της οικονομικής σου άνεσης. Από την άλλη θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις οικονομικές σου συναλλαγές με τρίτους, αλλά και στο ενδεχόμενο κλοπών.

Ιχθείς: Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιό σου πολύ κοντά στον Ποσειδώνα θα μπορούσε να είναι θετική εάν ασχολείσαι με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα αφού σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι άκρως δημιουργικός. Σε κάθε άλλη περίπτωση και με τον Άρη απέναντί σου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και τα νεύρα πολλά, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να διαχειριστής με ψυχραιμία τα όποια θέματα προκύψουν, γιατί μπορεί να συμβούν γεγονότα που θα κλονίσουν σημαντικές σχέσεις σου. 

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ