Ζώδια

17 Σεπτεμβρίου 2019 06:14

Ζώδια: οι προβλέψεις της Tρίτης

Διάβασέ μου το...

Με τη Σελήνη να κινείται στον Κριό μέχρι το μεσημέρι ο παρορμητισμός και ο εγωισμός μας θα είναι λίγο πιο έντονοι.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Tρίτης
-

Κριός: Τα νεύρα σου είναι κάπως πιο ευαίσθητα μέχρι το μεσημέρι και ίσως χρειαστεί να πάρεις μερικές ανασούλες πριν απαντήσεις σε οποιαδήποτε πρόκληση δεχτείς. Μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά και προσπάθησε να ελέγξεις την εμπιστοσύνη που δείχνεις στον εαυτό σου, αν θες να προλάβεις κάποια λάθη σου. Από το μεσημέρι και μετά ίσως νιώσεις τα συναισθήματά σου για κάποιον άλλο να δοκιμάζονται ή να εκπλαγείς από την τροπή που θα πάρει κάποια οικονομική υπόθεση.

Ταύρος: Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία την αναστάτωση που μπορεί να σου προκαλέσουν κάποιες εντάσεις που ίσως προκύψουν στον εργασιακό σου χώρο ή ακόμα και ένα δικό σου αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας που μπορεί να νιώσεις. Το να τα αντιμετωπίσεις με ωριμότητα θα σου δώσει ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση πράγμα που από το μεσημέρι και μετά θα σε φέρει σε θέση ισχύος από την οποία θα μπορέσεις να προωθήσεις καλύτερα τις θέσεις σου και τα συμφέροντά σου.

Δίδυμοι: Η μέρα στο ξεκίνημα της σας θέλει έντονα κοινωνικούς και επικοινωνιακούς. Το πρόβλημα όμως είναι ότι μπορεί να μην υπολογίσετε το τι λέτε ή το ποιον έχετε απέναντί σας και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ακόμα και για ασήμαντες αφορμές. Προσπαθήστε να μην δώσετε έκταση σε ζητήματα που δεν αξίζουν, διότι οι εξελίξεις δεν θα σας αφήσουν ανεπηρέαστους. Και δεν είναι απαραίτητο ότι θα υπάρξουν συγκεκριμένες συνέπειες, αλλά ενώ από το μεσημέρι και μετά θα έχετε τη δυνατότητα να λειτουργήσετε πιο δημιουργικά εσείς θα ταλαιπωρείστε από την κακή σας ψυχολογία.

Καρκίνος: Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στην περίπτωσή σου δημιουργεί θέματα ηθικής, με την ευρύτερη έννοια και εξαπατήσεων. Έτσι από τη μία καλό θα είναι να αποφύγεις ό,τι έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα και υπογραφές συμβολαίων, ενώ αν οδηγείς θα χρειαστεί να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή και να αποφύγεις παρανομίες, γιατί μπορεί να τις πληρώσεις ακριβά. Η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα θετική και στο ενδεχόμενο που θέλεις να κανονίσεις κάποιο ταξίδι, αλλά αν δεν μπορείς να το αποφύγεις φρόντισε να είσαι προσεκτικός στα διαδικαστικά.

Λέων: Το να προσπαθήσετε μέσα σε μία ώρα να κάνετε όσα δεν κάνατε τους τελευταίους δύο μήνες είναι μάταιο και μπορεί να υποπέσετε σε σημαντικά λάθη. Καλό λοιπόν είναι να επιδείξετε υπομονή και να λειτουργήσετε βάσει σχεδίου. Από το μεσημέρι και μετά το μυαλό είναι πιο καθαρό και μπορείτε να κινηθείτε με τρόπο που εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα σας. Στη συναισθηματική σας ζωή μπορεί να σας προβληματίζουν κάποιες επιλογές σας όμως από το να παραδεχτείτε ότι κάνατε λάθος χειρότερο είναι να υποκριθείτε ότι δεν τρέχει τίποτα.

Παρθένος: Μέχρι το μεσημέρι σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η διαχείριση ενός οικονομικού ζητήματος. Ακόμα κι αν δεχτείτε πίεση για να αποφασίσετε, εσείς προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, αφού μία βιαστική απόφαση σήμερα μπορεί να έχει ακόμα και νομικά μπλεξίματα. Γενικότερα κοιτάξτε πώς θα αποκρούσετε την όποια πίεση μπορεί να δεχτείτε μέχρι το μεσημέρι, γιατί οι τάσεις φυγής που μπορεί να νιώσετε στη συνέχεια της μέρας δεν μπορούν να αποτελέσουν τη λύση του προβλήματος.

Ζυγός: Και… ξυπνάει ο άλλος σου εαυτός, αφού όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου πατήσει τον κάλο και να σε κάνει να ξεχάσεις και Ερμήδες και Αφροδίτες και ό,τι άλλο έχεις στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες. Ίσως βέβαια το πρόβλημα ξεκινάει από το ότι δίνεις μεγαλύτερη σημασία από όσο πρέπει στη γνώμη κάποιων ανθρώπων. Πάντως αν αυτός ο άλλος που θα σου πατήσει τον κάλο είναι ο λογιστής σου προσπάθησε να του φερθείς κομψά, γιατί από το μεσημέρι και μετά μάλλον θα πέσεις στην ανάγκη του.

Σκορπιός: Η δουλειά μέχρι το μεσημέρι απαιτεί υπομονή. Ίσως περιμένεις από κάποιους ανθρώπους να αποδώσουν περισσότερο από όσο μπορούν, όμως κάποιες φορές πέρα από θέμα διάθεσης δεν παύει να είναι και θέμα ικανοτήτων. Από το μεσημέρι και μετά υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να συζητήσεις με το σύντροφό σου ή με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου, τα οποία όμως αν θέλεις να οδηγήσουν κάπου θα πρέπει να επιδείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα.

Τοξότης: Η μέρα μπορεί να ξεκινάει με ασυγκράτητη τους ρυθμούς εσύ όμως θα πρέπει να αποδείξεις ότι ξέρεις να χειρίζεσαι τα χαλινάρια. Εάν σπεύδεις να υλοποιήσεις κάθε ιδέα που έρχεται στο κεφάλι σου χωρίς πρώτα να προλάβεις να την αξιολογήσεις τα αποτελέσματα δεν θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Από το μεσημέρι και μετά μπορεί να σε απασχολήσει κάποιο θέμα υγείας ή αν έχεις κάποιο κατοικίδιο να χρειαστεί να στρέψεις την προσοχή σου πάνω του.

Αιγόκερως: Η μέρα ξεκινάει λίγο περίεργα, αφού οι οικογενειακές υποχρεώσεις ή θέματα που μπορεί να σχετίζονται με κάποιο ακίνητο φαίνεται ότι σας προκαλούν άγχος και νευρικότητα. Από την άλλη αυτά τα συναισθήματα μπορεί να οφείλονται και στο γεγονός ότι έρχεστε αντιμέτωποι και με κάποιες ανασφάλειες σας για τις οποίες όμως κατηγορείτε τους άλλους. Ειδικά από το μεσημέρι και μετά προσπαθήστε να μην βγάλετε τα απωθημένα σας πάνω στους αγαπημένους σας ή τα παιδιά σας.

Υδροχόος: Σήμερα προσπάθησε να έχεις υπομονή και να σκέφτεσαι καλά πριν ανοίξεις το στόμα σου. Μάλιστα να θυμάσαι ότι δε θα σε ωφελήσει σε τίποτα να πάρεις αποφάσεις εκνευρισμένος ή κάτω από συνθήκες πίεσης,  γι’ αυτό αν βρεθείς σε τέτοια κατάσταση επίλεξε την απραξία από μια απόφαση που και θα σε δεσμεύσει και θα τη μετανιώσεις. Από το μεσημέρι και μετά η προσοχή στρέφεται σε κάποιο οικογενειακό θέμα το οποίο χρειάζεται να διαχειριστείς με αντικειμενικότητα.

Ιχθείς: Το να βιαστείς να κλείσεις μία οικονομική υπόθεση όπως όπως μπορεί να αποδειχτεί σημαντικό λάθος για σένα σήμερα. Προσοχή χρειάζεται και σε τυχόν αγορές ή επενδύσεις που θα αποφασίσεις να κάνεις σήμερα αφού και αυτές μπορεί να είναι απερίσκεπτες. Απόφυγε τις βόλτες στα μαγαζιά είτε τα φυσικά, είτε τα ιντερνετικά και μην αγοράσεις οτιδήποτε σου γυαλίζει. Από το απόγευμα και μετά η διπλωματία σου θα αποδειχτεί χρυσός, εάν βεβαίως την επιστρατεύσεις.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ