Ζώδια

21 Σεπτεμβρίου 2019 08:09

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Διάβασέ μου το...

Η Σελήνη στους Διδύμους κοντράρεται με τον Άρη και ενώ ως το απόγευμα, είμαστε επικοινωνιακοί και ευδιάθετοι, σταδιακά δημιουργείται εκνευρισμός...

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου
-

Μία σημαντική όψη κορυφώνεται μέσα στο σαββατοκύριακο και είναι αυτή που μέρες πριν, μας προειδοποιεί για κάποια γεγονότα που μπορεί να συμβούν, είτε σε προσωπικό είτε σε ευρύτερο επίπεδο.

Το Σάββατο λοιπόν, η Σελήνη στους Διδύμους κοντράρεται με τον Άρη και ενώ ως το απόγευμα, είμαστε επικοινωνιακοί και ευδιάθετοι, σταδιακά δημιουργείται εκνευρισμός δίνοντας μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, που μπορεί να χαλάσει το Σαββατόβραδο.

Η κορύφωση της κόντρας του Δία με τον Ποσειδώνα για άλλη μια φορά, μας δίνει την αίσθηση της αποδόμησης του παλιού και του πλασματικού και την επαναφορά ενός νέου ιδεώδους, που θα συνοδεύσει τη ζωή μας γενικότερα. Είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε μπρος όλα όσα ονειρευόμαστε.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς και Τοξότες, νιώθετε διαφορετικά και ίσως να μην επικοινωνείτε εύκολα με τους άλλους. Διαχωρίστε όμως την πλάνη από την επιθυμία σας.

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και αυτομάτως γινόμαστε πιο ευαίσθητοι σε όλα.

Το απόγευμα, η αρμονική όψη με τον Ουρανό που επηρεάζει από το μεσημέρι, μας φέρνει κοντά με δικούς μας ανθρώπους ή αγαπημένα πρόσωπα που είχαμε να δούμε καιρό. Ιδανική μέρα για συνεστιάσεις και συναντήσεις.

Το βράδυ όμως η κόντρα του Ερμή με τον Κρόνο, μας απογοητεύει, καθώς μπορεί να αισθανθούμε αδικημένοι. Επιπλέον μπορεί η κρίση μας να μην είναι ορθή και να αδικήσουμε τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε συζητήσεις που απαιτούν λύσεις και να μην πάρουμε ρόλο μεσολαβητή. Επίσης δεν είναι καλή στιγμή για απόδοση ευθυνών.

Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί, μην δίνετε σημασία σε γεγονότα που χαλάνε την ηρεμία σας. Μείνετε μακριά από εντάσεις και θα απολαύσετε τη μέρα σας.

Να θυμάμαι: Τα όνειρά μου να είναι αδιαπραγμάτευτα και να μην είναι ακαθόριστα.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ