Ζώδια

11 Οκτωβρίου 2019 06:15

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής

Διάβασέ μου το...

Στους Ιχθείς η Σελήνη. Πώς επηρεάζονται τα υπόλοιπα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Παρασκευής
-

Κριός:Mε την Αφροδίτη και τον Oυρανό να βρίσκονται σε αντίθεση αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να σε πάρουν τα απόνερα από το τσουνάμι που θα χτυπήσει κάποιον άλλον είτε στην τσέπη του, είτε στην καρδιά του. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπορεί τα γεγονότα να μη σε θίγουν άμεσα, σε θίγουν όμως έμμεσα και μία π.χ. οικονομική δυσκολία που μπορεί να περάσει το ταίρι σου, κάποιος συνεργάτης ή ακόμα και κάποιος φίλος σου είναι ικανή να επηρεάσει και τη δική σου ζωή. Κατά τ’ άλλα αυτό το τριήμερο μπορεί να είναι έντονα σεξουαλικό και καλά θα κάνεις να το απολαύσεις.

ΤαύροςΊσως το σημαντικότερο τριήμερο του Οκτώβρη για σένα, με την Αφροδίτη να βρίσκεται απέναντί σου και να δέχεται τα πυρά του Ουρανού από το ζώδιό σου. Έτσι από τη μία θα προκύψουν λόγοι για τους οποίους θα θελήσεις να ορθώσεις ανάστημα και να βάλεις τα όριά σου απέναντι στις απαιτήσεις και τα “θέλω” κάποιων ανθρώπων από την άλλη όμως συμβαίνουν γεγονότα που ακόμα κι αν μοιάζουν απειλητικά για την πορεία μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας εσύ φαίνεσαι διατεθειμένος να πάρεις το ρίσκο να δεις που μπορεί να σε οδηγήσουν.

ΔίδυμοιΜε τον Ουρανό και την Αφροδίτη να βρίσκονται σε αντίθεση αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο από τα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού αντίστοιχα μπορεί να επιδοθείς σε απολαύσεις χωρίς όρια και χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Καλό θα είναι να καταφέρεις να προβάλλει τις αντιστάσεις σου σε αυτή την τάση, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την ίδια σου την υγεία. Από την άλλη η ψυχολογική πίεση ή η έλλειψη ικανοποίησης που μπορεί να νιώθεις ότι σου δημιουργεί η δουλειά σου είναι ικανή να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν τελείως τα πράγματα στη ζωή σου.

ΚαρκίνοςΑυτή η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον τομέα των ερωτικών σου είναι ικανή να κάνει αυτό το τριήμερο το καλύτερο της χρονιάς για σένα. Καλό θα είναι ωστόσο να κοιτάξεις να περάσεις καλά χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Αν η ανάγκη σου είναι να ζήσεις έντονα συναισθήματα, ζήσε τα. Μόνο που θα πρέπει να θυμάσαι ότι συνήθως η ανάγκη μας για κάτι έντονο προέρχεται και από κάποιες έντονες ανασφάλειες που μπορεί να έχουμε και που μας κάνουν να δίνουμε στα γεγονότα διαστάσεις μεγαλύτερες από αυτές που έχουν. Κινήσου με αυτοπεποίθηση και υπομονή εάν θες να υπάρξει διάρκεια σε κάτι που μπορεί να ξεκινάει τώρα.

ΛέωνΑυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο έρχεται με εκπλήξεις για σένα στο οικογενειακό σου περιβάλλον λόγω της αντίθεσης που σχηματίζουν η Αφροδίτη με τον Ουρανό. Από τη μία λοιπόν μπορεί να έχει έρθει ο καιρός να κανείς αλλαγές μέσα στο σπίτι ή ακόμα και να αλλάξεις σπίτι, ενώ είναι πιθανόν να δεις κάποιον να έρχεται ή κάποιον να φεύγει. Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τα συναισθήματα μέσα στη σχέση σου και να βρεις τρόπους να την ανανεώσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις πολυτελείς αγορές διότι σύντομα θα συνειδητοποιήσεις οτι τα χρήματα που ξόδεψες δεν είναι ανάλογα της ικανοποίησης που θα πάρεις.
ΠαρθένοςΗ αντίθεση που σχηματίζουν αυτό το ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο η Αφροδίτη από τον Ταύρο με τον Ουρανό από το Σκορπιό θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποιες γνωριμίες που θα σου αλλάξουν πολύ τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια πράγματα στη ζωή σου. Να είσαι ανοιχτός στο στοιχείο της έκπληξης και της διαφορετικότητας στη ζωή σου, γιατί αυτή η αλλαγή θα επέλθει ακόμη και μέσα από τη συναναστροφή σου με ανθρώπους που ως τώρα μπορεί να αντιμετώπιζες υποτιμητικά για κάποιο λόγο. Παράλληλα, μπορεί να προκύψουν και ευκαιρίες για κάποιο ταξίδι ή για να σχεδιάσεις μια ρομαντική απόδραση με το ταίρι σου.

Ζυγός: Αυτή η αντίθεση που σχηματίζουν η Αφροδίτη από το Σκορπιό και Ουρανός από τον Ταύρο μπορεί από τη μία να δημιουργήσει ξαφνικά έξοδα για σένα τις επόμενες ημέρες ή να σε κάνει να πραγματοποιήσεις αγορές που δεν θα αποδειχτούν και οι καλύτερες της ζωής σου, από την άλλη όμως θα σου δώσει την ευκαιρία και για ξαφνικά κέρδη ή για να βρεις νέους τρόπους που θα σου διασφαλίσουν ένα σταθερό εισόδημα. Η όψη όμως επιδρά και στα συναισθηματικά σου όπου μπορεί να σηματοδοτεί μία “μετακόμιση”, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

ΣκορπιόςΑυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο για εσένα μπορεί να είναι το πιο ερωτικό της χρονιάς, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα αναμετρηθεί με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι και θα φέρει στη ζωή σου το στοιχείο της έκπληξης για να σε ανανεώσει και να ξυπνήσει μέσα σου συναισθήματα που μπορεί για καιρό να είχες βάλει στο ψυγείο. Εκμεταλλεύσου κάθε πιθανή ευκαιρία για διασκέδαση και βγες έξω με τις καλύτερες των διαθέσεων, αφού το φλερτ και ο έρωτας μπορεί να κρύβονται οπουδήποτε. Βέβαια σε μία αντίθεση υπάρχει πάντα και η άλλη όψη του νομίσματος που σημαίνει ότι και κάποιες σχέσεις μπορεί να κρύβουν τις δικές τους δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΤοξότηςΜε τον Ουρανό και την Αφροδίτη σε αντίθεση αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες γνωριμίες που θα σε βάλουν στο τρυπάκι να αμφισβητήσεις το κατά πόσο η σχέση στην οποία βρίσκεσαι σε ικανοποιεί και ενδεχομένως να θελήσεις να καλύψεις τα όποια κενά στην αγκαλιά ενός τρίτου προσώπου. Αν είσαι μόνος σου μπορεί να πραγματοποιήσεις κάποια γνωριμία στον εργασιακό σου χώρο που όμως και αυτή θα έχει μέσα της κάποιο στοιχείο “παρανομίας”. Τέλος, η όψη αυτή μπορεί να σε επηρεάσει και σε ψυχολογικό επίπεδο γενικότερα και δεν αποκλείεται να θελήσεις να κλείσεις κάποια κεφάλαια στη ζωή σου που σε έχουν απασχολήσει περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

ΑιγόκερωςΗ αντίθεση που σχηματίζουν αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη από το Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να περάσεις ένα πολύ ερωτικό τριήμερο, γεμάτο εκπλήξεις. Από την άλλη, ακόμα κι αν είσαι σε μια σταθερή σχέση θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου έστω κι αν προηγηθούν κάποιες εντάσεις μεταξύ σας. Είναι πολύ καλή περίοδος αν θέλετε να σχεδιάσετε μαζί τα επόμενα βήματα για τη σχέση σας ή για να βρείτε τρόπους να την ανανεώσετε.

ΥδροχόοςΜε τις εκπλήξεις να αποτελούν ένα σημαντικό συστατικό στη ζωή σου αυτό το Παρασκευο-Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο υποσχέσεις. Ακόμα κι αν τα γεγονότα δεν πάρουν την ιδανική τροπή, όπως μπορεί να την είχες στο κεφάλι σου ως τώρα, η προσαρμοστικότητα και η δύναμή σου να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων θα σε βοηθήσει να κάνεις όνειρα για το μέλλον σου γεμάτα αισιοδοξία. Παράλληλα ακόμα κι αν ανήκεις στο είδος των “ορκισμένων εργένηδων” είναι πιθανό να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις.

Ιχθύς:Αυτές τις μέρες που θα βρισκόμαστε υπό την επιρροή της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό τα ταξίδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου ακόμα και αν δεν τα πραγματοποιήσεις εσύ. Μπορεί λοιπόν από τη μία να σου δοθούν οι ευκαιρίες για κάποιες εξορμήσεις, από την άλλη όμως μπορεί να έρχονται σε εσένα άνθρωποι που ζουν μακριά. Παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και γνωριμίες με ανθρώπους που μπορεί να έχουν κάτι το εκκεντρικό ή κάτι έντονα διαφορετικό, αλλά αυτό είναι κιόλας που θα σου τραβήξει την προσοχή και θα σε γοητεύσει.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ