Ζώδια

21 Οκτωβρίου 2019 06:14

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας

Διάβασέ μου το...

Ποια ζώδια επηρεάζει το τρίγωνο Αφροδίτης - Πλούτωνα. Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Δευτέρας
-

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στο συναίσθημα σου και να βρεις πρακτικές λύσεις για να ανταποκριθείς στις ανάγκες του. Νιώθεις την ανάγκη να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να βρεις τρόπο να έρθεις πιο κοντά με κάποιον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Από την άλλη το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί και κάποια οικονομικά θέματα που μπορεί αφενός να σχετίζονται με τη δουλειά σου κι αφετέρου με κάποιο κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εβδομάδα ξεκινάει ιδανικά κυρίως όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, αφού φαίνεται ότι αν βρίσκεσαι σε μία σταθερή σχέση υπάρχει μία ταύτιση στις επιθυμίες σου γεγονός που σε βοηθάει να κάνεις από κοινού σχέδια για το μέλλον ή γενικότερα να αλλάξεις το πλαίσιο και τους κανόνες της σχέσης σου κατά τρόπο που να ανταποκρίνεται περισσότερο στις δικές σου ανάγκες, παρά στα κοινωνικά “πρέπει”. Ακόμα όμως κι αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση ή αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι μία νέα συνεργασία που θα αλλάξει το ρου της ζωής σου τότε τα νέα φαίνονται να είναι πολύ θετικά για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να συνεργάζονται αρμονικά στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχεις τη φαντασία και τη διαίσθηση που χρειάζεσαι για να λύσεις το γόρδιο δεσμό σε κάποια θέματα που φαίνεται να σε ταλαιπωρούσαν για καιρό και να μη σε άφηναν να πετύχεις αυτά που φιλοδοξούσες. Όμως αυτή τη φορά οι στόχοι σου φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, γιατί πρώτα από όλα εσύ είσαι πιο αποφασισμένος από ποτέ να κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τους πετύχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Οκτώβρης συνεχίζει να σου προσφέρει απλόχερα θετική ενέργεια αφού και η σημερινή μέρα βρίσκει την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα γεγονός που σε βοηθάει όχι μόνο να είσαι αισιόδοξος, αλλά να διοχετεύεις την ενέργειά σου δημιουργικά και να κυνηγάς την εξέλιξη στη ζωή σου. Η εβδομάδα ξεκινάει πολύ θετικά αφενός όσον αφορά τις σχέσεις σου με τα παιδιά, αφού έχεις τη φαντασία που απαιτείται για να επικοινωνήσεις μαζί τους καλύτερα κι αφετέρου στα ερωτικά σου όπου έχεις την ανάγκη για κάτι διαφορετικό ή για κάποιον που είναι πολύ διαφορετικός.

ΛΕΩΝ: Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να σχηματίζουν σήμερα ένα πολύ όμορφο τρίγωνο η εβδομάδα ξεκινάει πολύ ερωτικά και με πολύ έντονα συναισθήματα. Και μπορεί να υπάρχουν εμπόδια ή οι συνθήκες να σου δημιουργούν ανασφάλει όμως από την άλλη μπορεί να είναι και αυτά ακριβώς τα στοιχεία εκείνα που θα σε κάνουν να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά και να μπορέσεις να δώσεις σάρκα και οστά σε κάτι που φαινομενικά αυτή τη στιγμή έχει δυσκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την εβδομάδα να ξεκινά με ένα τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού το συναίσθημα φαίνεται να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις σου. Μία γνωριμία που μπορεί ήδη να έχεις κάνει ή θα κάνεις φαίνεται ότι εκτός από τη λογική μπορεί να διεγείρει και τον παράγοντα συναίσθημα εκεί που μπορεί να πίστευες ότι είχες στερέψει. Και στα επαγγελματικά σου όμως μπορείς να πείσεις και να προωθήσεις τα συμφέροντά σου καλύτερα, γιατί ξεφεύγεις από την ξύλινη γλώσσα που συνηθίζεις να χρησιμοποιείς.

ΖΥΓΟΣ: Με την κυβερνήτη σου την Αφροδίτη απ’ τον 2ο ηλιακό σου οίκο να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φαίνεται ότι βρίσκεις τρόπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου χωρίς στην πραγματικότητα να κάνεις μεγάλες θυσίες. Είναι πιθανό να δεχτείς μία καλύτερη επαγγελματική πρόταση η οποία δεν θα σε ωφελήσει μόνο οικονομικά, αλλά είναι πιθανό να σε απαλλάξει και από κάποιες ευθύνες που μπορεί να έκαναν την καθημερινότητά σου πιο άχαρη. Από την άλλη αφού μιλάμε για Αφροδίτη οι εξελίξεις μπορούν πάντα να αφορούν και στα ερωτικά σου, τα οποία αυτή την περίοδο με κάποιο τρόπο έχουν άμεση σύνδεση με το εργασιακό σου περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου να βρίσκεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους ιχθείς και τον 5ο ηλιακό σου οίκο το ενδιαφέρον στρέφεται σε οτιδήποτε ερωτικό… Ναι, μπορεί να είναι ο έρωτας για κάποιο σύντροφο, μπορεί όμως να είναι και ο έρωτας για τα παιδιά ή για οτιδήποτε άλλο μπορεί να σου δίνει αυτή την ενέργεια που κάνει όλα τα εμπόδια να φαίνονται μικρά. Έτσι λοιπόν αυτή η εβδομάδα ξεκινάει πολύ αισιόδοξα και έχεις τη διάθεση να κυνηγήσεις ακόμα και τα πιο μακρινά όνειρά σου, χωρίς να σκέφτεσαι αδυναμίες και περιορισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εβδομάδα ξεκινά με ένα υπέροχο τρίγωνο που σχηματίζουν η Αφροδίτη από το Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς που σε βοηθάει να κάνεις πράξη τις πιο βαθιές και σκοτεινές σου επιθυμίες. Ακόμα κι αν στο τέλος αποφασίσεις να μην τις κάνεις πράξη θα έχεις καταφέρει να έρθεις σε επαφή με το συναίσθημα που σου προκαλούν και αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος για εσένα. Αν έχεις παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες τα όνειρά σου να είναι πιο έντονα είναι γιατί υποσυνείδητα έχεις την ανάγκη να ξεπεράσεις κάποιες αγκυλώσεις και κάποιους φόβους που σε κρατούν δέσμιο και αφού δεν μπορείς να το πετύχεις στην πραγματική ζωή απελευθερώνεσαι στα όνειρά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Αφροδίτη στο ξεκίνημα της εβδομάδας να σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από τα πολύ φιλικά για εσένα ζώδια του Σκορπιού και των Ιχθύων αντίστοιχα τα όνειρά σου δεν μπορούν να παραμένουν όνειρα, αλλά πρέπει να γίνουν η πραγματικότητα σου. Είσαι λοιπόν διατεθειμένος να κάνεις την ανατροπή και να εκφράσεις στους γύρω σου ότι δεν μπορείς να παραμένεις στο ίδιο έργο θεατής. Είναι πιθανό αυτή την ανάγκη σου για αλλαγή να την προκαλέσει η παρουσία ενός νέου ανθρώπου στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Αφροδίτη από το ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου επικοινωνεί αρμονικά με τον Ποσειδώνα στον 2ο ηλιακό σου οίκο της υλικής, αλλά και της συναισθηματικής ασφάλειας. Έτσι προκύπτουν νέα δεδομένα που μπορεί να αφορούν είτε την επισημοποίηση μιας σχέσης, είτε μία νέα σημαντική προοπτική που ανοίγεται στα επαγγελματικά σου και η οποία έρχεται να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και να σε κάνει να πιστέψεις περισσότερο στις δυνατότητές σου. Κάτι που μέχρι τώρα φαινόταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί μπορεί να βρίσκεται στα πόδια σου.

ΙΧΘΥΣ: Η Αφροδίτη συνεχίζει να παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις των ημερών και μάλιστα σήμερα που θα σχηματίζει αυτή την υπέροχη όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις το άπιαστο και οτιδήποτε ως τώρα μπορεί να φάνταζε μακρινό. Άσε τη φαντασία σου να οργιάσει και δώσε στο συναίσθημά σου χώρο να εκφραστεί. Η περίοδος μπορεί να χαρακτηρίζεται από σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά ή σε θέματα σπουδών, όμως φαίνεται να ανοίγονται και νέες προοπτικές σε μία ερωτική σχέση η οποία μπορεί να έχει περάσει από χίλια κύματα το προηγούμενο διάστημα.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ