Ζώδια

09 Νοεμβρίου 2019 07:18

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου

Διάβασέ μου το...

Κρόνος και Ποσειδώνας πραγματοποιούν τις προσδοκίες μας. Τι θα πρέπει όμως να προσέξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Ζώδια: οι τάσεις του Σαββατοκύριακου
-

Ένα πολύ διαφωτιστικό Σαββατοκύριακο είναι αυτό που ακολουθεί, με κύριο χαρακτηριστικό την αρμονική συνεύρεση του Κρόνου με τον Ποσειδώνα.

Αν εδώ και καιρό, προσδοκούμε κάτι, αυτό το σαββατοκύριακο γίνονται ή πρέπει να γίνουν οι ζυμώσεις για να το αποκτήσουμε. Η όψη κορυφώνεται το Σάββατο και η Σελήνη στον Κριό, είναι πολύ επιβοηθητική στο να υποκινήσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ωστόσο το βράδυ, η κόντρα της με τον Κρόνο χρειάζεται ψυχραιμία και σύνεση, ώστε να μην χαλάσουμε ότι έχουμε καταφέρει. Μακριά από απαισιόδοξες σκέψεις και αντιδράσεις που δεν μας συμφέρουν, ιδιαίτερα Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, που πρέπει να τιθασεύσετε την παρόρμηση και την υπερβολή.

Την Κυριακή έχουμε την κορύφωση της αρμονικής όψης του Ερμή με τον Πλούτωνα, που ευνοεί τις επαφές και τις συζητήσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους – κλειδιά. Προσοχή τις μεσημεριανές ώρες ως το απόγευμα, καθώς η κόντρα της Σελήνης με τον Άρη και η εναρμόνισή της με τον Δία, μπορεί να μας βγάλουν εκτός πορείας. Τα νεύρα, ο εκνευρισμός και η υπερβολή δεν πρέπει να κυριαρχήσουν, αντίθετα είναι απαραίτητο να εκμεταλλευτούμε την αξιοπιστία της μέρας και να δείξουμε αντάξιοί της.

Σκορπιοί, Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι, αφιερώστε χρόνο σε ζητήματα που σας καίνε, καθώς πλησιάζει η ώρα της λύσης τους.

Να θυμάμαι: Όλα στη ζωή είναι νομίσματα, με δύο όψεις.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ