Ζώδια

03 Δεκεμβρίου 2019 06:18

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Αγορές, τέχνη και διακόσμηση του σπιτιού, θα μας απασχολήσουν όταν τελειώσουμε από τη δουλειά μας.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης
-

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για να τολμήσεις να εκφράσεις συναισθήματα που το προηγούμενο διάστημα καταπίεζες για τους δικούς σου λόγους. Ίσως η ανάγκη σου να προστατεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου ή να προστατευτείς από κάποιες αντιδράσεις τους που πιστεύεις ότι θα σου ήταν δύσκολο να διαχειριστείς σε έκανε διστακτικό. Αναγνώρισε τους το δικαίωμα και δώσε τους την ευκαιρία να αντιδράσουν όπως πιστεύουν και θα δεις σε πολλές περιπτώσεις ότι αδίκως ανησυχούσες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι όψεις της ημέρας υπόσχονται πολλά για εσένα σε επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Ειδικά όμως όσον αφορά στις ερωτικές σχέσεις δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να αναλάβεις πρωτοβουλίες που από τη μία θα σου δώσουν τη δυνατότητα να περάσεις κάποιες ευχάριστες ώρες με το ταίρι σου κι από την άλλη θα βοηθήσουν να ενταθεί ο παράγοντας πάθος μέσα στη σχέση. Αν είσαι μόνος μη διστάσεις να φλερτάρεις και να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι που φαίνεται να αξίζει, γιατί τα αισθήματα μάλλον είναι αμοιβαία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για να συζητήσεις κάποια οικονομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αφού είναι πιθανό να καταλήξεις σε κάποιου είδους συμβιβασμό ή διακανονισμό που φαίνεται να μπορεί να σου δώσει τον αέρα να κινηθείς με άλλη άνεση και να ανταποκριθείς πιο εύκολα στις υποχρεώσεις σου. Από την άλλη είναι μία πολύ καλή μέρα για να συζητήσεις με το ταίρι σου πράγματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στη συμπεριφορά του και να βρεις τη χρυσή τομή που θα βάλει τη σχέση σε νέο σημείο ισορροπίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αλήθεια να λέγεται, σου είναι λίγο δύσκολο αυτή την περίοδο να συμμαζέψεις το μυαλό σου και να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αλλά να σου πω και κάτι; 365 μέρες το χρόνο σε κράζουν για την γκρίνια σου. Τώρα που αποφάσισες να δεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου το χαλάσει. Είναι μία μέρα που το φλερτ, ο έρωτας και η δημιουργικότητα για εσένα χτυπάνε κόκκινο και... να τη ζήσεις στα κόκκινα!

ΛΕΩΝ: Σε μία περίοδο που τα μπρος-πίσω πάνε κι έρχονται και η αναποφασιστικότητα σου δε λέει να σου επιτρέψει να φύγεις μπροστά και να δημιουργήσεις τον απαραίτητο χώρο στα πράγματα για να εξελιχθούν, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να μιλήσεις ανοιχτά για το πως νιώθεις χωρίς να φοβάσαι ποιους μπορεί να πληγώσεις ή ποιους μπορεί να ξεβολέψεις. Κάποια στιγμή πρέπει καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να πεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν και μάλιστα θα μπορέσεις να βγεις κι από πάνω σε μία διαφωνία που φαίνεται το δίκαιο να μην είναι με το μέρος σου. Σε μία τελική όμως ανάλυση δε φταις εσύ αν ο άλλος δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να αντιπαραθέσει τα ανάλογα επιχειρήματα, προφανώς υπάρχουν τριπάκια ή πατήματα, αν προτιμάς, που μπορείς να τα εκμεταλλευτείς. Ούτως ή άλλως σήμερα η λογική σου με το συναίσθημα σου πάνε παρέα και το ένα μπορεί να υποστηρίξει το άλλο.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλεύσου τη μέρα για να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ισχυροποιήσεις το ρόλο σου σε μία σχέση και να δείξεις πως αν η άλλη πλευρά είναι ξεκάθαρη απέναντί σου ως προς το τι χρειάζεται από σένα και δεν θεωρεί δεδομένο ότι εσύ καταλαβαίνεις τα πάντα από τη γλώσσα του σώματος, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα να βγεις μπροστά και να γίνεις πιο αποφασιστικός, ακόμα και από το απέναντι σου ζώδιο, τον Κριό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πόσο ωραία τα λες σήμερα, ούτε που φαντάζεσαι…Το σημαντικό είναι ότι ξέρεις τι θέλεις και βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να το εκφράσεις. Έτσι ακόμα κι αν πεις πράγματα που για τους άλλους μπορεί να μην είναι τόσο ευχάριστα ή να έρχονται κόντρα στα συμφέροντά τους είναι τέτοιος ο τρόπος σου που δεν τους αφήνει περιθώριο να σου φέρουν αντιρρήσεις. Κυρίως στα ερωτικά σου μάλιστα, αν το προηγούμενο διάστημα ένιωθες ότι κάθε σου επιθυμία έπεφτε σε τοίχο, είναι η στιγμή για να κάνεις πιο σκληρό μαρκάρισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα είναι η στιγμή που πρέπει να αφήσεις στην άκρη ανασφάλειες, συναισθηματισμούς και ευαισθησίες και να δώσεις όλο σου το είναι στη μάχη της διεκδίκησης των στόχων σου γιατί σήμερα κληρώνει κι αν δεν παίξεις δεν έχεις ελπίδα να κερδίσεις. Δε σου λέω να γίνεις σκυλί μαύρο ή να πατήσεις επί πτωμάτων, αλλά δε γίνεται κιόλας να κάτσεις στην κερκίδα και να παρακολουθήσεις σαν θεατής τους άλλους να αποφασίζουν για σένα. Τέλος να θυμάσαι ότι χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις…"δάγκωσε το", αλλά χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι όσο γίνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπάθησε να αφήσεις λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου και άκου τους άλλους τι έχουν να σου πουν. Ειδικά αν μιλάμε για άλλους που ξέρεις πολύ καλά ότι δε θέλουν το κακό σου και ακόμα πιο ειδικά όταν μιλάμε για θέματα που τους πέφτει λόγος και που τους αφορούν όσο εσένα. Δε χρειάζεται να βάζεις τα χέρια σου και να βγάζεις τα μάτια σου αναλαμβάνοντας ευθύνες που δε σου αναλογούν. Αντίθετα εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να βγάλεις από πάνω σου μερικές από αυτές που σου στερούν χρόνο από την προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναντήσεις και τυχόν συζητήσεις που μπορεί να έχεις προγραμματίσει για σήμερα θα σου δώσουν την ευκαιρία να βάλεις μια τέλεια σε όσα το προηγούμενο διάστημα σε άγχωναν και δε σε άφηναν να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με καθαρό μυαλό. Έτσι είτε στα συναισθηματικά σου κατευνάζονται οι φοβίες σου και νιώθεις πιο έτοιμος να αφεθείς σε μία σχέση, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο υπάρχουν εξελίξεις που σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα οικονομικά άγχη σου.

ΙΧΘΥΣ: Η σημερινή μέρα θα σου ανοίξει το δρόμο για να μπορέσεις να δεις το μέλλον πιο αισιόδοξα βγάζοντας από τη μέση κάποια εμπόδια που ως τώρα μπορεί να έμοιαζαν αξεπέραστα. Οι καλές ειδήσεις μπορεί να έρχονται από το εξωτερικό ή από μια θετική εξέλιξη που μπορεί να σχετίζεται είτε με κάποιο νομικό ζήτημα είτε με κάποιο θέμα που αφορά σε σπουδές. Ειδικά αν μιλάμε για τα ερωτικά σου, ακόμα κι ένα διαζύγιο φαντάζει θετική εξέλιξη, ακόμα κι αν δεν είσαι σε θέση να το δεις αυτή τη στιγμή.

Πηγή: Astrologos.gr