Ζώδια

05 Δεκεμβρίου 2019 06:31

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης

Διάβασέ μου το...

Σήμερα Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου με τη Σελήνη να βρίσκεται στους Ιχθείς μέχρι και τις 10:00 το βράδυ οπότε και θα περάσει στον Κριό.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Πέμπτης
-

 Οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα και τον Ερμή θα μας δώσουν την ευκαιρία να αποσυμπιεστούμε και να εκτονώσουμε τα συναισθήματα και τις ανησυχίες μας βρίσκοντας τους κατάλληλους ανθρώπους που νιώθουμε ότι αξίζει να εμπιστευτούμε και να τα μοιραστούμε μαζί τους. Είναι μία μέρα που βρίσκουμε τον τρόπο να αναγνωρίσουμε όσα μας πονάνε και να νιώσουμε ανακούφιση. Μάλιστα το πιθανότερο είναι να τα αναγνωρίσουμε πάνω στους άλλους οι οποίοι μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο και να θελήσουμε να σταθούμε δίπλα τους φαινομενικά για να τους βοηθήσουμε, όμως υποσυνείδητα επειδή θέλουμε πρώτα από όλα να βοηθηθούμε οι ίδιοι. Στη συνέχεια της μέρας όλη αυτή η απελευθέρωση και η ανακούφιση μπορεί να μας οδηγήσει σε κάποιου είδους υπερβολές.

ΚΡΙΟΣΣήμερα έχεις όλη την καλή διάθεση να επαναπροσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο με το οποίο βρίσκεσαι σε κόντρα ή έχει προκύψει μία παρεξήγηση μεταξύ σας. Παρόλο που όντως είναι μία θετική ημέρα για να αναλάβεις μία τέτοια πρωτοβουλία θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το χάρισμα να ξεπερνούν γρήγορα πράγματα που τους έχουν δυσαρεστήσει, γι’ αυτό να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις αντιδράσεις τους και να έχεις υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣΠέρασε καλά όσο προλαβαίνεις σήμερα, γιατί το κλείσιμο της εβδομάδας έχει αρκετό τρέξιμο για εσένα. Βέβαια, αν μέσα στην καλοπέραση σου καταφέρεις να βγάλεις ένα πρόγραμμα και να οργανωθείς για τα πράγματα που ξέρεις ότι έχεις να κάνεις τις επόμενες ημέρες τόσο το καλύτερο για εσένα. Επίσης, μην το παίζεις πολύ άνετος και κουλ, σαν να είσαι ο απόλυτα ανεξάρτητος και απελευθερωμένος τύπος, γιατί σύντομα θα “λουστείς” την άνεση των άλλων απέναντι σου και δε θα σου φανεί καθόλου κουλ…

ΔΙΔΥΜΟΣΣήμερα έχεις και τα γένια και τα χτένια, “και Πέπη και πρέπει”... κοινώς και θες και πρέπει! Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου όλα τα μέσα που έχεις στα χέρια σου για να πετύχεις τους στόχους σου, να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να εξολοθρεύσεις κάθε αντίπαλο που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο σου. Ειδικά αν μιλάμε για τα ερωτικά σου, κάνε τον/την να φτύσει το γάλα της μανούλας του… Καλά, υπερβάλλω, αλλά μπορείς! Αυτό που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι σήμερα είσαι ικανός για το καλύτερο, επομένως δε θέλω ηττοπάθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ“Ζαμανφού κι απάνω τούρλα” ξέρεις τι θα πει; Ναι μπορεί να σου συμβαίνει πολύ σπάνια όμως κάποιες φορές, έστω κι αν πρέπει να φτάσεις στο σημείο που νιώθεις να απαυδάς, ξέρεις να παίρνεις τις αποστάσεις σου και να αδιαφορείς για προβλήματα τα οποία δεν είναι δικά σου. Κι εκεί που κάθε κατατρεγμένος που έρχεται προς το μέρος σου συναντάει συνήθως μια ανοιχτή αγκαλιά και έναν ώμο για να κλάψει, σήμερα βλέπει τις δαγκάνες σου να είναι έτοιμες να του επιτεθούν. Έχεις δικαίωμα κι εσύ να αντιδρά στη μιζέρια -όποτε το θυμηθείς- θα στο χαλάσουμε;

ΛΕΩΝ:Νευράκια ε; Και πού θα τα ξεσπάσεις; Άσε άσε θα το μαντέψω μόνη μου... Στους συναδέλφους σου που έχουν το θράσος να μην είναι τέλειοι, στον καφετζή που δεν χτύπησε καλά το αφρόγαλα, στο γείτονα που σου πήρε το ασανσέρ και σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από αυτόν που θα έπρεπε να τα πεις. Και μη μου πεις “ποιος είναι αυτός”, γιατί εγώ δε θέλω να στοχοποιήσω κανέναν. Εσύ όμως ξέρεις και καλά θα κάνεις να εστιάσεις εκεί που πρέπει, γιατί δεν σου φταίμε όλοι οι υπόλοιποι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠαρθένε μου, επειδή δεν έχουμε όλοι την όρεξή σου και την υπομονή να φτάσουμε στην Καλαμάτα μέσω Λαμίας, προσπάθησε λιγάκι κι εσύ να μας καταλάβεις και να πεις αυτό που θέλεις άμεσα και χωρίς περιστροφές. Κι επειδή ξέρω ότι το έχεις ήδη πάρει τοις μετρητοίς αυτό που είπα, να σου διευκρινίσω ότι φυσικά και χρειάζεται διπλωματία, φυσικά και όλοι έχουν τον τρόπο τους αλλά κι εσύ προσπάθησε να μένεις σε αυτό που θέλεις να πεις χωρίς να εκμεταλλεύεσαι την ευκαιρία να θίξεις άλλα 45 θέματα.

ΖΥΓΟΣΖυγέ μου, σήμερα θυμήσου το μύθο του Αισώπου με το λαγό και τη χελώνα. Άσε τους άλλους στο ρόλο του λαγού να χαίρονται με το που βρίσκονται και τις επιτυχίες τους και πιάσε τους στον ύπνο κάνοντας με υπομονή τα δικά σου μικρά, αλλά ουσιαστικά και συνεχή βήματα προς το στόχο, όποιος και αν είναι αυτός. Θες π.χ. να κάνεις δίαιτα; Σήμερα μπορείς να την ξεκινήσεις χωρίς να υπολογίζεις αν οι άλλοι γύρω σου έχουν ήδη ξεκινήσει να πλακώνονται στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΑρετή, αρετή η υπομονή αλλά έχει κι αυτή τα όριά της… Είσαι άνθρωπος που θέλεις στη ζωή σου καταστάσεις με βάθος και νόημα. Δεν μπορείς λοιπόν να κάνεις συμβιβασμούς και να λες άλλα από αυτά που θες να πεις, απλά για να γίνεσαι αρεστός και να διατηρείς έρωτες που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό και δουλειές που δεν σου δίνουν χώρο να ξεδιπλώσει στα ταλέντα σου. Εντάξει, όλα τα μπορείς, αλλά όχι μέρες σαν τη σημερινή που νιώθεις την ανάγκη να είσαι αυθεντικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ:  “Πώς είπατε; Πώς είπατε; Πώς είπατε;” Αυτή η ανεπανάληπτη αντίδραση μιας εκπροσώπου του ζωδίου σου, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, μπορεί τελικά να επαναληφθεί σήμερα και μάλιστα από εσένα που φαίνεται να μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και να απαυδάς με την παραμικρή ανοησία των ανθρώπων γύρω σου. Βέβαια, επειδή όπως λέει και η παροιμία “όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται” θα σου πρότεινα να μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά σήμερα, γιατί θα σε πάρουν χαμπάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΥπάρχει μία λεπτή διαχωριστική γραμμή που μπορεί να καθορίσει το κατά πόσο μία μέρα μπορεί να γίνει εκρηκτική δημιουργικά ή καταστροφικά. Και να ξέρεις ότι σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από σένα σε ποια πλευρά θα βρεθείς αφού αν αντί να ασχοληθείς με αυτά που έχεις ήδη βάλει σε προτεραιότητα και με όσα σε ευχαριστούν, ξοδέψεις την ενέργειά σου σε διεκπεραιωτικές υποθέσεις και επιτρέψεις στο μυαλό σου να διασπάται από κάθε τι που προκύπτει, κάποια στιγμή θα την κάνεις την έκρηξη σου, μόνο που δε θα είναι δημιουργική....

ΥΔΡΟΧΟΟΣ“Κι άσε να λεν αυτοί αν σπάσει το γυαλί ότι ποτέ πια δεν ξανακολλά…” λέει το τραγούδι και στο αφιερώνω, γιατί εσύ ξέρεις πως να το ξανακολλάς ακόμα κι αν γίνει 1.000 κομμάτια. Γιατί είσαι ένας άνθρωπος που κοιτάει μπροστά και ξέρει ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα κι όσο κι αν μας πονάνε κάποιες φορές δεν μπορούν να καθορίζουν τα συναισθήματά μας. Εκεί -έστω- που βλέπουμε ή επιλέγουμε να βλέπουμε στον άλλον στοιχεία που μας δένουν και όχι όσα μπορεί να θίγουν τον εγωισμό μας.

ΙΧΘΥΣΑν όχι σήμερα πότε; Σήμερα είναι η μέρα που μπορείς να πάρεις τα ρίσκα σου και να αφήσεις πίσω το δισταγμό και τα διλήμματα που το προηγούμενο διάστημα προσπάθησες να υπεραναλύσεις για να είσαι σίγουρος ότι έχεις σκεφτεί κάθε πιθανό σενάριο να στραβώσουν τα πράγματα. Ό,τι κι αν σε απασχολεί λοιπόν ήρθε η ώρα να το εκφράσεις και να φύγει από πάνω σου. Εκμεταλλεύσου τη μέρα για να πεις αυτά που θέλεις σε αυτούς που πρέπει και γενικότερα να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ