Ζώδια

10 Δεκεμβρίου 2019 06:18

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης

Διάβασέ μου το...

Τρίτη σήμερα, με τη Σελήνη να κινείται στον Ταύρο αποπροσανατολίζοντας το ενδιαφέρον μας από τις πιο ψυχικές μας ανάγκες προς τις πιο υλικές.

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τρίτης
-

ΚΡΙΟΣ: Κριέ μου, οι φήμες λένε ότι μέχρι και ο Φοίβος ετοιμάζεται να γράψει καινούργιο χριστουγεννιάτικο τραγούδι στη Βανδή για να το ακούς κάθε χρόνο και να θυμάσαι ότι μία χρονιά κρίνεται αν είναι επιτυχημένη όχι από το κατά πόσο κατάφερες να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου, που κι αυτό έχει την αξία του, αλλά από το κατά πόσο κατάφερες να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές σαν ευκαιρίες εξέλιξης και τις δυσκολίες σαν μέσο για να συνειδητοποιήσεις πόσο ικανός και δυνατός είσαι. Γι’ αυτό έστω και την ύστατη στιγμή κάνε ότι μπορείς για να κλείσει αυτή η χρονιά ως επιτυχημένη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ταυράκι, και μόνο η αίσθηση ότι έχεις αποτινάξει από πάνω σου ένα μεγάλο βάρος είναι αρκετή σήμερα για να καταφέρεις να αισθανθείς διαφορετικά τις δυνάμεις σου και να είσαι πιο ζωτικός και πιο αποτελεσματικός στις υποχρεώσεις σου. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να αποκτήσει η μέρα τρελές ταχύτητες για τα δεδομένα σου και να σε παρασύρει σε μία δίνη λαθών και παρορμητικών αποφάσεων και αντιδράσεων τις οποίες είναι δεδομένο ότι δε θα προλαβαίνει να τις φιλτράρει το μυαλό σου. Πρόσεξε, γιατί για να κατακτήσεις αυτά που θες κάποιες φορές χρειάζεται σχέδιο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Όσο αρνείσαι να αποδεχτείς το γεγονός ότι οι σχέσεις αλλάζουν και καλώς ή κακώς επέρχεται μία φυσική φθορά μέσα στο χρόνο, τόσο πιο πολύ θα απομακρύνεσαι από τα συναισθήματά σου και τόσο δυσκολότερο θα γίνεται το ενδεχόμενο να αποκατασταθεί η τάξη και να ξαναβρείτε μία νέα ισορροπία μεταξύ σας. Επίτρεψε στον εαυτό σου να νιώθει απογοήτευση, θυμό και ό,τι άλλο μπορεί να νιώθει, γιατί όσο λογοκρίνεις τα συναισθήματα σου και τα πνίγεις τόσο δυσκολότερο θα γίνεται το ενδεχόμενο να ξανανιώσεις αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καρκίνε μου, όταν η φάση γίνεται “ο θάνατος μου η ζωή σου” ξεχνάς αυτό το γλυκούλι καρκινάκι που κρύβεις μέσα σου και θυμάσαι ότι έχεις ένα σκληρό περίβλημα για να σε προστατεύει αλλά και να σε γεμίζει με θάρρος και αυτοπεποίθηση να βγεις μπροστά και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Και πολύ καλά κάνεις, δε χρειάζεται να νιώθεις τύψεις που κάπου-κάπου ξεκολλάς από την εμμονή σου να δείχνεις στους άλλους μόνο την ευαίσθητη πλευρά σου. Άντε γιατί καταντάει βαρετό…

ΛΕΩΝ: Λιοντάρι μου, μπορεί να έχει λίγη παραπάνω πίεση η σημερινή μέρα για εσένα ωστόσο τη σηκώνει ο οργανισμός σου για να μην πω ότι τη χρειαζόσουν κιόλας. Εκμεταλλεύσου την λοιπόν, γιατί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκεις την όρεξη που απαιτείται και θα μπορέσεις να δρομολογήσεις τα πράγματα στην κατεύθυνση που θες, να οργανωθείς και να νιώσεις ότι υπάρχει μια κινητικότητα που την επιζητούσες. Καλή μέρα για συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ψυχική ανάταση που μπορεί να σου δώσει η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για να αρχίσεις να μπαίνεις σε εορταστικό κλίμα. Είσαι αποφασισμένος να ξεκολλήσεις από πράγματα που τις προηγούμενες μέρες κατάφεραν να σου ρίξουν την ψυχολογία και να σου δημιουργήσουν μια σχετική εσωστρέφεια, αφού έχεις ανάγκη να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, σε φασαρία και φωνές για να απορροφήσεις από την ενέργεια τους και να ξαναβρείς τη ζωντάνια σου.

ΖΥΓΟΣ: Ζυγέ μου, δε θα σε ωφελήσει σε κάτι το να αγχωθείς επειδή σου λείπουν πράγματα τα οποία ποτέ δεν είχες και όπως έχεις δει μπορούσες να ζήσεις άνετα χωρίς αυτά μέχρι τώρα. Μη σε παίρνει λοιπόν από κάτω και μην αφήνεις ασήμαντα πράγματα να σου χαλάνε τη διάθεση. Αν καταλάβεις πως με το να είσαι ανυπόμονος απλά δυσχεραίνεις τη θέση σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να έχεις ό,τι θελήσεις. Ίσως όχι τώρα, αλλά σύντομα και μάλιστα αυτή η προσμονή θα σε κάνει να το χαρείς περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιέ μου, η ζωή είναι πολύ μικρή για να επιλέγεις να τη ζεις με καταστάσεις οι οποίες έχουν ποτίσει φορμόλη… Ενδεχομένως να μην κλείσεις ποτέ όλες τις εκκρεμότητες με πρώην ή με νυν που θα πρέπει να γίνουν πρώην. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σε κρατούν δέσμιο και ότι θα μείνεις στάσιμος μέχρι να κλείσουν, γιατί όσο συνυπάρχετε τόσο θα ξεπηδούν και καινούργιες υποθέσεις. Ίσως λοιπόν το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχτείς ότι θα πρέπει να πάρεις την απόφαση να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο, έστω κι αν αφήσεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το να μπαίνεις στο τρυπάκι να αξιολογείς κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος με όσα σου προσφέρει η δουλειά σου βάσει των δυνατοτήτων που έχεις σαν άτομο, των ταλέντων σου, αλλά και των ευκαιριών που υπάρχουν στο περιβάλλον όπου κινείσαι είναι απόλυτα λογικό και υγιές. Αυτό που είναι παράλογο είναι το να ξεσπάς σε οποιονδήποτε βρεθεί μπροστά σου επειδή μπορεί να νιώθεις αδικημένος από το αφεντικό σου ή επειδή πιστεύεις ότι θα μπορούσες να κάνεις καριέρα στο εξωτερικό. Αν θες να πας στο εξωτερικό, πάρε το αεροπλάνο και πήγαινε… Αν δεν πας όμως να ξέρεις ότι είναι επιλογή σου, όπως ίσως και το που βρίσκεσαι σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλά και άγια τα επαγγελματικά σου, αλλά άνθρωπος είσαι κι εσύ και ώρες-ώρες χρειάζεσαι να πάρεις τις ανάσες σου, αλλά και την επιβεβαίωση ότι δεν έχεις χάσει την πέραση σου στον ερωτικό τομέα. Η σημερινή μέρα είναι από αυτές τις “ώρες-ώρες” και καλά θα κάνεις να την απολαύσεις χωρίς τύψεις, γιατί είναι σημαντικό να ξεκουραστεί λίγο το μυαλό σου και να πέσει το βάρος, έστω και για λίγο, στην καρδιά σου. Αν δεν το κάνεις τώρα που έχεις και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τότε πότε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υδροχόε μου, άσε στην άκρη το τι βλέπεις και το τι ακούς και προσπάθησε να έρθεις σε επαφή και με το συναίσθημα και με τη διαίσθηση σου, αν θες να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις σε κάποια σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν. Δε λύνονται όλα τα προβλήματα με μαθηματικό τρόπο, αλλά και να λύνονταν, οι καλύτεροι μαθηματικοί είναι αυτοί που κατάφεραν να λειτουργήσουν με διαίσθηση και φαντασία και ξεπέρασαν τους περιορισμούς του 1+1=2. Σήμερα λοιπόν σκέψου έξω απ’ το πλαίσιο. Αφού σ’ αρέσει κιόλας…

ΙΧΘΥΣ: Ψαράκι μου, το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχει για εσένα έντονα συναισθήματα. Για να τα έχει όμως μέρες σαν τη σημερινή καλείσαι να κινητοποιηθείς και να λειτουργήσεις λίγο πιο αυθόρμητα. Τα έντονα συναισθήματα δημιουργούνται αφενός από τη συναναστροφή μας με άλλους ανθρώπους κι από την άλλη συλλέγοντας νέα ερεθίσματα και εμπειρίες που σε κάνουν να βλέπεις μία διαφορετική οπτική της ζωής. Γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο! Βγες στον κόσμο, συναναστρέψου νέους ανθρώπους και γνώρισε καινούργιους τόπους.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ