Ζώδια

11 Δεκεμβρίου 2019 06:18

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης

Διάβασέ μου το...

Τετάρτη σήμερα και η ατμόσφαιρα χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο του Κρόνου με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω που έρχεται να μας θυμίσει πως "ό,τι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο".

Ζώδια: οι προβλέψεις της Τετάρτης
-

ΚΡΙΟΣ: Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου στον Αιγόκερω σήμερα φαίνεται να αναζητάς ενδιαφέρον σε ανθρώπους με γνώσεις κι εμπειρίες ή που ενδεχομένως είναι αυθεντίες στον τομέα τους. Μάλιστα αν είσαι μόνος σου ίσως νιώσεις να γοητεύεσαι από ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας. Ίσως κολλάς στην εικόνα και όχι στην ουσία των πραγμάτων, πράγμα που είναι πιθανό να σου δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου, αφού σε ενδιαφέρει ο άλλος να είναι τυπικός και να ανταποκρίνεται στα “πρέπει” της σχέσης σας και όχι το κατά πόσο φαίνεται να τρέφει συναισθήματα για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις την πιο πρακτική πλευρά των πραγμάτων γεγονός που είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία σου και που όταν απομακρύνεσαι από αυτήν νιώθεις σαν να χαώνεσαι μέσα σε θεωρίες που δεν ξέρεις πως ακριβώς να τις αξιοποιήσεις. Παράλληλα, έχεις τη διάθεση να αφήσεις στην άκρη ηθικολογίες και εγωισμούς και επιλέγεις να πάρεις τη ζωή λιγότερο σοβαρά λύνοντας κάπως έτσι και κάποιες διαφωνίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υλοποιήσεις και ένα τρελό σου όνειρο, όπως ένα μακρινό ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σήμερα στον Αιγόκερω θα μπορέσεις να βγεις ωφελημένος οικονομικά μέσα από κάποιες συζητήσεις που μπορείς να κάνεις αλλά και από διαπραγματεύσεις είτε με κάποια τράπεζα, είτε με το δημόσιο. Από την άλλη στη σχέση σου φαίνεται να κινείσαι με μεγαλύτερη ψυχραιμία και να αφήνεις πίσω τον εγωισμό σου που σε έκανε να κολλάς σε λεπτομέρειες που κατέληγαν να σε πιέζουν ψυχολογικά. Μάλιστα η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να σχετίζεται και με το γεγονός ότι ο σύντροφός σου φαίνεται να είναι διατεθειμένος ή πιο ικανός να προσφέρει περισσότερα στο σπίτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου απέναντι σου στον Αιγόκερω θα σε φέρει αντιμέτωπο με κάποιες προκλήσεις στην σχέση σου που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι μπορεί να είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα. Τι επιζητάς πραγματικά; Τη συντροφικότητα ή την επιβεβαίωση; Τη συναισθηματική σταθερότητα ή μια υλική εξασφάλιση; Μπορεί αυτές τις μέρες να τα έχεις όλα και μάλιστα απλόχερα. Όμως ο Κρόνος είναι εκεί για να σε κάνει να δεις ότι κάποια πράγματα νομίζεις ότι μπορούν να σε κάνουν χαρούμενο...

ΛΕΩΝ: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Αιγόκερω θα σε κάνει να καταλάβεις ότι πρέπει να βάλεις κάποια όρια στις εργασιακές σου σχέσεις, γιατί όσο και να θες είναι δύσκολο να διατηρήσεις τις ισορροπίες όταν ο άλλος εκτός από συνεργάτης σου είναι και φιλαράκι σου, κουμπάρος σου ή ό,τι άλλο… Από την άλλη θα έχεις την ευκαιρία, δουλεύοντας μεθοδικά, αφενός να βελτιώσεις τις απολαβές σου και αφετέρου να αποδείξεις ότι είσαι ένα πολυεργαλείο που μπορεί να τα βγάλει πέρα ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σύνοδος που σχηματίζουν σήμερα η Αφροδίτη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πραγματικά χρήσιμη για την ερωτική σου ζωή, αφού θα σε βοηθήσει να ξεμπλέξεις λίγο το κουβάρι σχετικά με το τι πραγματικά χρειάζεσαι για να καταφέρεις να νιώσεις λίγο πιο βαθιά…Έχεις την τάση να αντιμετωπίζεις τα πράγματα επιδερμικά και να κολλάς στην επιφάνεια των πραγμάτων. Ίσως εκεί να κρύβεται και η λύση στο πρόβλημα. Αν δεν το αναγνωρίσεις και δεν το αποδεχτείς, ίσως δεν μπορέσεις να πας πιο μέσα.

ΖΥΓΟΣ: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο οι στόχοι σου και οι φιλοδοξίες που έχεις στη ζωή ανταποκρίνονται σε όσα πραγματικά χρειάζεσαι ή είναι τα “θέλω” που κάποιοι άλλοι σου έμαθαν ότι πρέπει να έχεις. Από την άλλη οι σχέσεις στην οικογένεια μπορεί να περάσουν κάποια κρίση, όμως αντί να πελαγώσεις μπορείς να εκμεταλλευτείς τα γεγονότα για να καταλάβεις που χρειάζεται να βάλεις τα όρια σου και από ποιες καταστάσεις ή ανθρώπους πρέπει να χειραφετηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο σήμερα στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα κάπως πιο αποστασιοποιημένα και να καταλάβεις ότι δεν κινδυνεύεις αν ανοιχτείς λίγο παραπάνω και μιλήσεις ανοιχτά για όσα χρειάζεσαι σε μία σχέση ή μία συνεργασία. Μάλιστα μπορείς να κινηθείς με χαρακτηριστική ψυχραιμία και ωριμότητα, αφού αν αφήσεις στην άκρη τον εγωισμό σου θα δεις ότι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια ανούσια προβλήματα και να γεφυρώσεις κάποιες σημαντικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με την Αφροδίτη και τον Κρόνο σε σύνοδο σήμερα στον Αιγόκερω θα σου πρότεινα να αποφύγεις να προχωρήσεις σε συζητήσεις και κυρίως να καταλήξεις σε συμφωνίες στις οποίες θα πρέπει να δεσμευτείς για πράγματα που αυτή τη στιγμή μπορεί να μοιάζουν εύκολα, αφού θα δεις ότι στην πράξη θα πρέπει να κοπιάσεις πολύ για να σου αποδώσουν όσα υπολογίζεις. Από την άλλη θα καταφέρεις να βρεις τον τρόπο να στηρίξεις μόνος σου τον εαυτό σου εστιάζοντας όλη σου την ενέργεια σε όσα έχουν πραγματικά αξία για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στο ζώδιο σου έρχεται να σου κόψει λίγο τη χαρά και να σε φέρει αντιμέτωπο με γεγονότα μέσα στη σχέση σου που θα σου δημιουργήσουν μια αίσθηση απογοήτευσης. Ωστόσο, εκεί που θα καταφέρεις να υπερβείς την απογοήτευση σου και να βρεις τα αποθέματα ενέργειας που απαιτούνται για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, και αντί να πετάξεις κάτι που ράγισε, εσύ κοιτάς πως θα το προστατεύσεις περισσότερο αυτή τη φορά, εκεί είναι που βρίσκεις αξία και νόημα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σύνοδος που σχηματίζουν σήμερα η Αφροδίτη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα σου δώσει την ώθηση να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου τις οποίες θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας δουλεύοντας μεθοδικά και με αφοσίωση. Αν ο στόχος σου στην προκειμένη είναι η αναγνώριση και η επιβράβευση μπορεί να απογοητευτείς, γι’ αυτό προσπάθησε να κάνεις όσα εσύ κρίνεις πως σου αναλογούν χωρίς να υπερβαίνεις τις προσδοκίες των άλλων ή τις δικές σου δυνατότητες.

ΙΧΘΥΣ: Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου στον Αιγόκερω σήμερα έρχεται να σε κάνει λίγο καχύποπτο και πιο διστακτικό απέναντι σε ανθρώπους που φαίνονται πολύ πρόθυμοι να σε βοηθήσουν ή που επιζητούν διακαώς την παρέα σου. Γενικότερα σου δημιουργούνται ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο συναναστρέφεσαι κάποιους ανθρώπους επειδή όντως τους βρίσκεις ενδιαφέροντες και σου αρέσει να περνάς το χρόνο σου μαζί τους ή επειδή δεν αντέχεις να είσαι μόνος σου. Για να μην μπερδευτείς όμως, θα ήθελα να σου διευκρινίσω ότι ειδικά στα ερωτικά δε σημαίνει ότι αν ένας έρωτας δεν είναι φαντασμαγορικός, δεν είναι και ουσιαστικός.

Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ