Ζώδια

20 Ιανουαρίου 2020 06:20

Ζώδια: οι προβλέψεις για τη Δευτέρα

Διάβασέ μου το...

Ο Ήλιος από τις 16:54 σήμερα να περνάει στον Υδροχόο και να κηρύσσει και τυπικά την έναρξη των γενεθλίων των εκπροσώπων του ζωδίου.

Ζώδια: οι προβλέψεις για τη Δευτέρα
-

To ενδιαφέρον μας λοιπόν στρέφεται στα κοινά. Και με αυτό δεν εννοώ απαραιτήτως τα “Κοινά” σαν πολιτική έννοια, αλλά οτιδήποτε δεν αποτελείται από έναν και δεν αφορά μόνο έναν. Αυτό λοιπόν μπορεί να είναι τα κοινά όνειρα που μπορεί να έχουμε με το σύντροφο μας μέσα σε μια σχέση ή ό,τι έχει να κάνει με την κοινή μας πορεία και τις κοινές μας παρέες. Έχει να κάνει με τους φίλους μας, με τις ομάδες που μπορεί να ανήκει καθένας και όποια συλλογικότητα υπάρχει για να εξυπηρετήσει ένα κοινό σκοπό. Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μπορεί να μη μοιάζουμε πολύ, να μη μιλάμε την ίδια γλώσσα, να μην πιστεύουμε στον ίδιο Θεό, με τους οποίους όμως είναι πιθανό να υπάρχει ένα σημείο που όχι απλά να μας συνδέει, αλλά να μας δένει τόσο σφιχτά που είναι δύσκολο κάποιος να σπάσει αυτό το δέσιμο. Μπορεί να πρόκειται για ένα κοινό πάθος με την τέχνη, για κάποιο άθλημα ή για το περιβάλλον. Για ό,τι κι αν μιλάμε, ο Ήλιος στον Υδροχόο θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε όσα μας ενώνουν και όσα είναι πιο δυνατά απ’ όσα μας χωρίζουν, γιατί έχουμε ανάγκη να νιώθουμε μέρος ενός συνόλου, για να ξεπερνάμε το φόβο της μοναξιάς.

ΚΡΙΟΣ: Ο Ήλιος που από σήμερα ξεκινάει το ταξίδι του στον Υδροχόο θα σου δώσει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να δεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις και να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με μεγαλύτερη ευκολία. Συνοδοιπόροι και βασικοί υποστηρικτές σου αυτό το διάστημα μπορεί να αποδειχτούν κάποιοι άνθρωποι από το φιλικό σου περίγυρο, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σου προσφέρουν τη βοήθεια τους μόλις τη ζητήσεις. Τέλος, η διάθεση σου να σκεφτείς το μέλλον και πως θα φτάσεις πιο σύντομα στους στόχους σου αποσπά τη σκέψη σου από το παρελθόν που τελευταία σου δημιουργούσε μόνο μιζέρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ήλιο να περνάει από σήμερα στον Υδροχόο και το ψηλότερο σημείο του χάρτη σου μπορεί οι ευθύνες και υποχρεώσεις το επόμενο διάστημα να γίνονται ολοένα και πιο έντονες, όμως από την άλλη τα πράγματα είναι καλύτερα όσον αφορά αφενός το γάμο σου, όπου αναθερμαίνεται το ενδιαφέρον και από εσένα αλλά και από το ταίρι σου γεγονός που σε ικανοποιεί περισσότερο, κι αφετέρου την καριέρα σου, όπου από τη μία υπάρχουν ευκαιρίες για εξέλιξη και από την άλλη φαίνεται ότι κερδίζεις, αν όχι την αναγνώριση, σίγουρα την κατανόηση των προϊσταμένων σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο Ήλιος από σήμερα περνάει στον αέρινο Υδροχόο γεγονός που θα σου επιτρέψει να δεις λίγο πιο αποστασιοποιημένα κάποιες καταστάσεις που το προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκαν ζόρικες. Το κύριο πλεονέκτημα σου σε αυτή τη φάση είναι ότι έχεις πιάσει το νόημα και έχεις καταλάβει πως δε σου προσφέρει τίποτα να προσπαθείς να έχεις τον έλεγχο στα πάντα. Έτσι θα μπορέσεις να ξεκολλήσεις από τη λεπτομέρεια και να δεις το…δάσος. Θέματα σπουδών και ταξίδια ευνοούνται ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο και τον 8ο ηλιακό σου οίκο όσοι πρόλαβαν να σε δουν, πρόλαβαν, γιατί φαίνεται ότι το επόμενο διάστημα θα είναι για σένα μια περίοδος εσωστρέφειας και ανασυγκρότησης, από αυτές που κλείνεσαι στο σπίτι σου και βγάζεις μέχρι και το τηλέφωνο από την πρίζα για να μη σε ενοχλήσει άνθρωπος. Βέβαια επειδή τονίζει κιόλας τις σεξουαλικές σου ανάγκες, ίσως να μην κλείνεσαι κι εντελώς μόνος. Συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου και διευθετήσεις ανάλογων ζητημάτων στα συν αυτών των ημερών.

ΛΕΩΝ: Από σήμερα που ο Ήλιος θα περάσει απέναντι σου, στον Υδροχόο, θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι έχουν την αξία και το ρόλο που εμείς θέλουμε να τους δώσουμε στη ζωή μας. Αν φοβάσαι να υποστηρίξεις τις επιλογές σου και να διατηρήσεις τον έλεγχο της ζωή σου στα δικά σου χέρια, τότε εμφανίζεται κάποιος άλλος στον οποίο παραχωρείς το δικαίωμα να κάνει κουμάντο και… θα κάνει. Γιατί το να κάνουμε κουμάντο στις ζωές των άλλων είναι εύκολο. Πάντως το θετικό στοιχείο αυτών των ημερών γενικότερα είναι ότι και στις σχέσεις και στις συνεργασίες υπάρχει κινητικότητα και είναι για καλό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με τον Ήλιο να περνάει από απόψε στον Υδροχόο ο τομέας της εργασίας σου και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου φαίνεται πως θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα. Ειδικά αν κατέχεις κάποια υψηλότερη θέση θα μπορέσεις να ασκήσεις θετική επιρροή στους υφισταμένους σου, αλλά και να βρεις δημιουργικούς τρόπους που θα τους κινητοποιήσουν στην κατεύθυνση που εξυπηρετείται καλύτερα ο κοινός σας σκοπός. Λίγη παραπάνω προσοχή χρειάζεται να δείξεις σε θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ: Ο Ήλιος που από το απόγευμα περνάει στον Υδροχόο θα σου δώσει την ευκαιρία να ξαναβρείς το χαμόγελο σου και ταυτόχρονα τη διάθεση σου να αντιμετωπίσεις πιο θετικά και πιο δημιουργικά την καθημερινότητα σου. Θα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και με πράγματα που ξέρεις ότι σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Και ναι, μπορεί να πρόκειται για μια αθλητική δραστηριότητα που σε βοηθάει να εκτονώσεις το στρες, μπορεί όμως να πρόκειται και για μια περίοδο που τα ερωτικά σου πάνε τόσο καλά που τί καλύτερο θα μπορούσε να συμβαίνει στη ζωή ενός Ζυγού…;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Ήλιο από το απόγευμα να ξεκινάει το ταξίδι του στον Υδροχόο το ενδιαφέρον σου το επόμενο διάστημα στρέφεται στις οικογενειακές υποθέσεις, οι οποίες απαιτούν συνεννόηση και καλή διάθεση από όλους για να έχουν θετική έκβαση. Και η συνεννόηση όμως προϋποθέτει ότι καταλαβαίνεις πως δε χρειάζεται οι άλλοι να έρθουν με τα νερά σου (ούτε βέβαια κι εσύ να πας με τα δικά τους), αλλά να δείτε που οι διαφορετικές σας απόψεις μπορούν να "παντρευτούν" και να συνυπάρξετε αρμονικά. Και μιας και είπα "παντρευτούν", αν είσαι μόνος μια νέα γνωριμία το επόμενο διάστημα μπορεί να σε οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας πριν καν το καταλάβεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το βάρος σου πέφτει στην καθημερινότητα σου και τις απαιτήσεις της το επόμενο διάστημα που ο Ήλιος θα διελαύνει τον Υδροχόο. Τηλέφωνα, e-mail, ταξίδια, συζητήσεις, συμφωνίες… λίγο από όλα σε μια περίοδο που αν καταφέρεις να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους γύρω σου θα μπορέσεις να βρεις και τις ανάλογες λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να σου προκαλούν ανασφάλεια. Η έκθεση σου στον πολύ κόσμο θα σου προσφέρει εκτός από κάποιες νέες γνωριμίες που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και το περιθώριο για λίγο φλερτ που σου φτιάχνει τη διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Ήλιος σήμερα αποχαιρετά το ζώδιο σου για να περάσει στον Υδροχόο και να σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με το πως θα δώσεις διάρκεια σε μια νέα κατάσταση ή σε κάτι γενικότερα που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα. Αυτό μπορεί να είναι μια νέα σχέση, ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή ακόμα και μια νέα συνθήκη, όπως η είσοδος ενός νέου συνεργάτη που είναι προς το συμφέρον όλων να πάει καλά και να έχει διάρκεια. Από την άλλη θα μπορέσεις να ασχοληθείς και με κάποια αμιγώς οικονομικά θέματα και να βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Ήλιος που από το απόγευμα και μετά μπαίνει στο ζώδιο σου έρχεται να σε κινητοποιήσει και να βρεις την ενέργεια που χρειαζόσουν προκειμένου να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα, αλλά και να λειτουργήσει σαν μια αφετηρία για κάτι νέο με ιδιαίτερη σημασία για εσένα. Η περίοδος εσωστρέφειας φτάνει στο τέλος της και είναι η στιγμή για να βγεις προς τα έξω με αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσεις ένα παρόν όπως θα το ήθελες. Εξάλλου, ειδικά σε επίπεδο σχέσεων το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα θετικό. Εκμεταλλεύσου το λοιπόν!

ΙΧΘΥΣ: Τα κεφάλια μέσα έστω και για λίγο, αφού με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο από σήμερα καλό θα είναι να προσπαθήσεις να κινηθείς λίγο στην αφάνεια, αποφεύγοντας κάθε κατάσταση που είναι πιθανό να δώσει τροφή για σχόλια. Δε θα λείψουν τα άγχη στον εργασιακό τομέα, ενώ το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να σε απασχολήσει και κάποιο θέμα υγείας το οποίο καλό θα είναι να μην το υποτιμήσεις. Διέξοδοι ωστόσο υπάρχουν και μπορείς να τις βρεις πιο εύκολα αν ασχολείσααι με κάποιο είδος τέχνης ή μέσα από το διαλογισμό.Πηγή: astrologos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ