Γενικά

27 Ιουλίου 2017 09:11

Έσπασαν με βαριοπούλες ακυρωτικά μηχανήματα στον ΗΣΑΠ στον Περισσό

Ακόμα ένα κρούσμα καταστροφής ακυρωτικών μηχανημάτων, αυτήν τη φορά στον ΗΣΑΠ.

Έσπασαν με βαριοπούλες ακυρωτικά μηχανήματα στον ΗΣΑΠ στον Περισσό

(φωτό αρχείου)

Με ρόπαλα και βαριοπούλες έσπασαν άγνωστοι τα νέα ακυρωτικά μηχανήματα στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό.

Τα πάνω από δέκα άτομα εισέβαλαν στο σταθμό του τρένου, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Στη συνέχεια απείλησαν τον φύλακα ότι αν δεν τους αφήσει να τα σπάσουν θα του επιτεθούν κι έβγαλαν τα ρόπαλα και τις βαριοπούλες, με τα οποία προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στα νέα ακυρωτικά μηχανήματα, τα οποία ακόμα δεν είναι σε λειτουργία.

Οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι και το ΑΤ Νέας Ιωνίας θα σχηματίσει τη δικογραφία.

Γραμμές τρένου - ΗΣΑΠ

ΝΔ: Το δόγμα της ανοχής στην ανομία αποδίδει “καρπούς”

Σε δήλωση του, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναφέρει:

Το δόγμα της ανοχής στην ανομία κάθε περιθωριακής ομάδας, που ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και το κατ’ ευφημισμόν Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποδίδει, δυστυχώς, ‘‘καρπούς’’.  Οι γνωστοί - άγνωστοι, ενθαρρυμένοι από την στάση της Κυβέρνησης, κινούνται και καταστρέφουν ανεξέλεγκτα ιδιωτική και δημόσια περιουσία, εξευτελίζοντας τους Θεσμούς και το Κράτος και καταρρακώνοντας το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Για να κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική κάποιοι ανεγκέφαλοι, οι Έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν τα κατεστραμμένα μηχανήματα από την τσέπη τους. Οι βανδαλισμοί στην Ερμού, η εισβολή του Ρουβίκωνα στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, οι καταστροφές στο σταθμό του Περισσού καταδεικνύουν ότι, πλέον, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.  

Επιτέλους, η Κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Ή θα είναι με την νομιμότητα, υπερασπίζοντας τα συμφέροντα του Κράτους και των πολιτών, ή θα συνεχίσει να στηρίζει το ‘‘δίκιο’’ του κάθε “μπαχαλάκη”. Το δεύτερο, όμως, δεν είναι δικαίωμά της. Και αυτό οφείλει να μην το ξεχνά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO