Αχαΐα

16 Φεβρουαρίου 2023 17:15

Καρναβάλι - Πάτρα: Μέτρα επιτήρησης για το ντέρμπι των “αιωνίων”

Διάβασέ μου το...

Οι αρχές ασφαλείας γνωρίζουν ότι εξάπτονται τα οπαδικά πάθη,  κι ως εκ τούτου, το «μαρκάρισμα» της Ασφάλειας Πάτρας στους συνδέσμους των δύο ομάδων, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Καρναβάλι - Πάτρα: Μέτρα επιτήρησης για το ντέρμπι των “αιωνίων”
-

Ειδικός σχεδιασμός μέσα στο γενικό πλαίσιο καταρτίζεται από την Ασφάλεια της Πάτρας, για το γεγονός ότι το σαββατόβραδο της κορύφωσης των Καρναβαλικών εκδηλώσεων, στην Πάτρα, συμπίπτει με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων»  Ολυμπιακού  και Παναθηναϊκού.

Οι αρχές ασφαλείας γνωρίζουν ότι εξάπτονται τα οπαδικά πάθη,  κι ως εκ τούτου, το «μαρκάρισμα» της Ασφάλειας Πάτρας στους συνδέσμους των δύο ομάδων, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα.

Ειδικότερα, θα δοθεί έμφαση στη λήψη «αθέατων» μέτρων επιτήρησης συγκεκριμένων προσώπων, που στο παρελθόν έχουν «πρωταγωνιστήσει» σε επεισόδια ή έχουν λάβει μέρος σε «καταδρομικές» επιθέσεις σε βάρος Γραφείων που διατηρούν οι Σύνδεσμοι Οπαδών, αλλά και σε κάψιμο οχημάτων, σπάσιμο βιτρινών καταστημάτων κ.λπ.

Οι εντολές στους αστυνομικούς είναι σαφείς: «Μηδενική ανοχή και αντιμετώπιση κάθε απόπειρας, για φασαρίες εν τη γενέσει τους, για να αποτραπεί η συνύπαρξη οπαδών με καρναβαλιστές και επισκέπτες».

Πηγή: pelop.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόδος: Έκλεψαν σουβλάκια με πίτα... ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Αχαΐα: Μητέρα δικάζεται για τον θάνατο του βρέφους της

Βουλή – Πολάκης: Την άρση ασυλίας του προτείνει η Επιτροπή 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO