Χανιά

18 Ιουλίου 2023 18:55 Τελευταία ενημέρωση : 18 Ιουλίου 2023 21:54

Κρήτη: βρέθηκε ανθρώπινο κεφάλι σε σκουπίδια

Διάβασέ μου το...

Θρίλερ με ανθρώπινο κεφάλι που βρέθηκε σε εργοστάσιο διαλογής απορριμάτων.

Κρήτη: βρέθηκε ανθρώπινο κεφάλι σε σκουπίδια
-

(εικόνα αρχείου)

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα εργαζόμενοι της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρησης Στερεών Αποβλήτων, που απασχολούνται στο εργοστάσιο μηχανικής διαλογής και κομποστοποίησης των απορριμμάτων, στο Ακρωτήρι Χανίων .

Κατά τη διαδικασία της διαλογής των απορριμμάτων στον ιμάντα, βρέθηκε ένα ανθρώπινο κεφάλι. Άμεσα σταμάτησε η διαδικασία της διαλογής και ενημερώθηκε η αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο, πραγματοποιώντας έρευνα και σε άλλα φορτία απορριμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγο πριν τις 8 το βράδυ σε μία μαύρη σακούλα εντοπίστηκαν και δύο πόδια!

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει όλο το εργοστάσιο του ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι και ερευνούν όλες τις σακούλες, μία – μία, προκειμένου να βρουν και τα υπόλοιπα μέλη.

Στο σημείο, εκτός από τους αστυνομικούς, βρίσκονται ο εισαγγελέας και ο ιατροδικαστής καθώς και εργαζόμενοι του εργοστασίου ανακύκλωσης.

Νεκρός μία βδομάδα έως 10 μέρες ο άτυχος άνδρας

Κατά την πρώτη αυτοψία του ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως πρόκειται για ένα κεφάλι που ανήκει σε άνδρα ηλικίας από 30 έως 40 ετών ενώ πιθανότατα είναι αλλοδαπός και συγκεκριμένα ασιατικής καταγωγής.

Την ίδια ώρα ο ιατροδικαστής εκτιμά πως ο θάνατός του πρέπει να προήλθε από μία βδομάδα έως δέκα μέρες πριν ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση θα δώσουν οι ιστολογικές εξετάσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: 45 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία (βίντεο)

Δωδεκάνησα: Η εξήγηση του ιερέα που άλειψε με λάδι τα... γεννητικά όργανα τουρίστα

Προπονητής κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες αθλήτριες


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO