Αργολίδα

20 Σεπτεμβρίου 2023 21:18

Αργολίδα: πήγαν να πλυθούν σε αρδευτικό κανάλι και πνίγηκαν

Διάβασέ μου το...

Ποιες οι συνθήκες του πνιγμού των δύο άτυχων ανδρών. Προσπάθειες των αρχών για την ανάσυρση και της δεύτερης σορού.

Αργολίδα: πήγαν να πλυθούν σε αρδευτικό κανάλι και πνίγηκαν
-

Τη ζωή τους έχασαν την Τετάρτη το απόγευμα δύο άτυχοι μετανάστες προερχόμενοι από το Πακιστάν, στην περιοχή της Αργολίδας. Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες προσέγγισαν το αρδευτικό κανάλι του ποταμού Αναβάλου στην περιοχή μεταξύ του Αργολικού και της Νέας Τιρύνθου με σκοπό να πλυθούν στο νερό και, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, έπεσαν μέσα στο κανάλι και πνίγηκαν.

Όπως σημειώνει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα της Αργολίδας anagnostis.orgτο τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε κοντά στο χωριό Αργολικό του Δήμου Ναυπλιέων και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για την ανάσυρση των σορών.

Οι δύο μετανάστες ετοπίστηκαν νεκροί νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους δύο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άργους όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ για τον δεύτερο επιχειρούν Πυροσβέστες της ΕΜΑΚ που έχουν μεταβεί στο σημείο, με αποστολή να ανασύρουν τη σορό του.

Οι λόγοι για τους οποίους οι δύο άνδρες Πακιστανικής καταγωγής είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο παραμένουν άγνωστοι, ενώ εικάζεται ότι ίσως είχαν πάει εκεί για να πλυθούν.

Πηγή: anagoistis.org

Ειδήσεις σήμερα:

Εμπορικό Ναυτικό - Θάνατος δοκίμου: Το μοιραίο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία

Απεργία ΑΔΕΔΥ - Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν την Πέμπτη

Ρεάλ Μαδρίτης: Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές νεαρούς παίκτες


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO