Χαλκιδική

04 Οκτωβρίου 2023 12:07 Τελευταία ενημέρωση : 04 Οκτωβρίου 2023 23:46

Χαλκιδική: Έκλεψαν τόνους ελαιόλαδου

Διάβασέ μου το...

Πίσω από την πλάτη των παραγωγών, ένας ποταμός ελαιολάδου "έκανε φτερά". Ανυπολόγιστη η ζημιά για το συνεταιρισμό.

Χαλκιδική: Έκλεψαν τόνους ελαιόλαδου
-

Έρευνα διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου μετά από καταγγελία για κλοπή μεγάλης ποσότητας ελαιόλαδου από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ελαιουργίας στον Πολύγυρο. Την καταγγελία έκανε το προηγούμενο 24ωρο η διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού, με μήνυση που κατέθεσε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, 37 τόνοι ελαιόλαδου έκαναν «φτερά» από τους χώρους που στεγάζει το απόθεμα λαδιού των μελών του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιουργίας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Την κλοπή κατήγγειλαν με μήνυσή τους τα μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού προκειμένου να ερευνηθεί το συμβάν. Μέλη του Συνεταιρισμού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρυσαν άδειους τους πάτους των βαρελιών που φυλάσσουν οι παραγωγοί το λάδι τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ζημιά ξεπερνά τις 370 χιλιάδες ευρώΣτο Συνεταιρισμό  είναι γραμμένα περίπου 200 μέλη με παραγωγή που ξεπερνάει τους 200-300 τόνους ελαιόλαδου.


Κλοπή ελαιολάδου και στη Μεσσηνία

Κλοπή - ελαιοτριβείο - Μεσσήνη

Το ελαιόλαδο της Χαλκιδικής δεν ήταν όμως το μόνο που προσέλκυσε το ενδιαφέρον κλεφτών, καθώς λάδι, εργαλεία και άλλα πράγματα αξίας έκλεψαν, άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, από ελαιοτριβείο επί του δρόμου Μεσσήνης-Ριζόμυλου, στην περιοχή της Ανάληψης Μεσσηνίας. Ο ιδιοκτήτης δεν πίστευε στα μάτια του όταν μπήκε μέσα στο χώρο, καθώς εκτός των όσων είχαν αφαιρέσει, οι δράστες είχαν κάνει και εκτεταμένες ζημιές στις προσπάθειές τους να εισέλθουν στο χώρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε τουαλέτα γέννησε 13χρονη που δεν ήξερε πως είναι έγκυος

Μεταναστευτικό - Ταίναρο: Διάσωση δεκάδων ανθρώπων από δεξαμενόπλοιο

ΗΠΑ - Κέβιν Μακάρθι: Παύθηκε ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO