Φθιώτιδα

01 Νοεμβρίου 2023 17:30

Γοργοπόταμος: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελβετών

Διάβασέ μου το...

Μετά από  πολύωρη επιχείρηση των αντρών  της 1ης , 7ης και 8ης ΕΜΑΚ και με την βοήθεια ενααερίων  μέσων και drones  το ζευγάρι εντοπίστηκε  νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Γοργοπόταμος: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού των Ελβετών
-

Με ελικόπτερο μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης (1/11) το ζευγάρι των Ελβετών που από το  μεσημέρι  της Τρίτης (31/10) είχε εγκλωβιστεί σε φαράγγι του Γοργοποτάμου .

Μετά από  πολύωρη επιχείρηση των αντρών  της 1ης , 7ης και 8ης ΕΜΑΚ και με την βοήθεια ενααερίων  μέσων και drones  το ζευγάρι εντοπίστηκε  νωρίς το πρωί της Τετάρτης  λίγο πριν τις 8:00 ,  σε πολύ δύσβατο  σημείο του φαραγγιού .

Μάλιστα η 29χρονη  γυναίκα είχε σπάσει το πόδι της. Άμεσα ξεκίνησε μια πολύ δύσκολη επιχείρησή  προσέγγισης του ζευγαριού και αφού απεγκλωβιστήκαν  μεταφέρθηκαν  με ελικόπτερο  στο ΚΕΥΠ Λαμίας και από εκεί  με  ασθενοφόρο  του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας .

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilamia.gr, το ζευγάρι Ελβετών έκανε canyoning   και  η γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι και ο σύζυγος της μη μπορώντας να της προσφέρει βοήθεια, κάλεσε το 112.

Από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε μια πολύ δύσκολη και πολύωρη επιχείρηση εντοπισμού τους αρχικά και κατόπιν απεγκλωβισμού τους και που κατέστη εφικτό  το πρωί της Τετάρτης.  

Ειδήσεις σήμερα:

“Αρένα”: οι Σπαρτιάτες και οι αποκαλύψεις της Μαρίας Αναστασοπούλου

Επαγγελματίες - Φορολογία: Κερδισμένοι και χαμένοι με το νέο σύστημα

Ακρίβεια - Σκρέκας: η Επιτροπή Ανταγωνισμού πρέπει να κάνει ελέγχους, όχι ρεπορτάζ (βίντεο)

VIDEO