Αχαΐα

02 Νοεμβρίου 2023 10:12 Τελευταία ενημέρωση : 02 Νοεμβρίου 2023 21:16

Κακοκαιρία - Πάτρα: έντονα φαινόμενα και δρόμοι... ποτάμια (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Χαλάζι και δυνατές μπόρες πλήττουν την Πάτρα. Προβλήματα για τους οδηγούς από τους δρόμους που έχουν γίνει..."ποτάμια".

Κακοκαιρία - Πάτρα: έντονα φαινόμενα και δρόμοι... ποτάμια (εικόνες)
-

Έντονα καιρικά φαινόμενα, με καταιγίδες και ριπές ανέμων, πλήττουν την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.

Ήδη, καταγράφεται συσσώρευση υδάτων σε δρόμους της πόλης, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η αστυνομία και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας, όπου χρειαστεί.

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΠΑΤΡΑ

Προβλήματα σημειώθηκαν για ακόμη μια φορά και στον πεζόδρομο της Ρήγα Φερραίου, αλλά και στην Όθωνος Αμαλίας και Πατρέως όπου συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος νερού.

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΠΑΤΡΑ

Οι βροχές συνοδεύονται από χαλάζι και πολύ αέρα, ενώ απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή για τους οδηγούς λόγω μειωμένης ορατότητας.

Με αμφιδρόμηση αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών που είχε διακοπεί από το πρωί στο 161ο χιλιόμετρο λόγω κατολίσθησης.

Στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών, στο 80ο χιλιόμετρο στο ύψος των διοδίων Ελαιώνα και στην περιοχή Μετόχι η κυκλοφορία των οχημάτων, παραμένει αποκλεισμένη λόγω κατολίσθησης.

Επίσης στην Επαρχιακή Οδό Αιγίου- Δερβενίου- Μαμουσιάς σε διάφορα σημεία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω κατολίσθησης χωμάτων και φερτών υλικών.

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΠΑΤΡΑ

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα -Διακοπτό) ακυρώνονται, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα - 'Αγιος Ανδρέας.

ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ - ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ - ΠΑΤΡΑ

Ειδήσεις σήμερα: 

Κίνα: συνελήφθη γιατί ούρησε σε δεξαμενή με μπύρα

Τζαμπαλίγια – Χαμάς: Εκατοντάδες νεκροί από τους βομβαρδισμούς στον προσφυγικό καταυλισμό

Βορίδης στον ΑΝΤ1: Απόλυτη προτεραιότητα Μητσοτάκη ο αγώνας κατά της ακρίβειας

VIDEO